merhaba arkadaşlar;
meslek hukuku ve denetimden 35 aldım.
Ikisinden de gayet iyi not bekliyordum.
Itiraz ettim fakat umutlanmalımıyım bilemiyorum ?
Biraz Önce Tesmer İle Görüştüm İtiraz Sonuçlarının 22-23 Şubat'ta Açıklanacağını İtiraz Edenlerin Sonuçlar Açıklandıktan Sonra Tekrar Başvuru Yapabileceklerini Söylediler... Çok Saçma Geldi
Ben de kendi odamı aradım.bize böyle bir Bilgi gelmedi dedi.
Ankara odası Finansal muhasebeden sınırda kalanların tamamı aranarak itiraz etmeleri yönünde bilgilendirildi. Ben 48'le kaldım son dersim büyük ihtimal geçeceğim söylendi. Ankara odası yanlış sorularla ilgili Turmob'a gerekli başvuruları yapmış ve sonuç alacaklarını söylediler.
Şimdi aradım tesmeri.Yarın elimize gelecek sonuçlar ve açıklanacak duyuruları takip edin dediler
Meslek hukuku tam bir şok oldu bana. Kağıdımdan o kadar Eminim ki.neyse hayırlısıBn bugün bekliyordum ama yarına da razıyım. Denetim de m. Hukuk a itiraz ettim fakat genel olarak finansal muhasebe ye itiraz edilmiş sanırım.
Şimdi aradım tesmeri.Yarın elimize gelecek sonuçlar ve açıklanacak duyuruları takip edin dediler
Arkadaşlar Yalnış Bilgindirme Yapmayalım, Tesmer İle Az Önce Görüştüm Aynı Konuda Hem Fikirler Sonuçlar Yarın yani 15/02/2018 Tarihinde Değerlendirmeye Girecek İtirazların Açıklanması 15 Gün Sürecek Ve O Süre Sonunda Tekrar Sınava Başvuru Yapabileceksiniz Diyorlar...
Meslek hukuku tam bir şok oldu bana. Kağıdımdan o kadar Eminâim ki.neyse hayırlısı