2018 Bağımlı Mali Müşavir Maaşları Ne Durumda ?

Üyelik
9 Nis 2018
Mesajlar
6
Konum
Ankara
Evet arkadaşlar. Mali müşavir denildiği zaman genelde kendi bürosunu kurup serbest çalışan meslek mensupları anlaşılsa da herhangi bir şirketin bünyesinde çalışmalarını sürdüren meslek mensuplarının sayısı da bir hayli fazladır. 2018 yılı itibariyle bağımlı meslek mensuplarının tabi olarak çalışacağı ücret tarifeleri açıklandı. Acaba kimler bu tarifeyi göz önünde bulundurarak çalışıyor. 2018 yılında bağımlı meslek mensuplarımız ne kadar maaş alıyor? Katılımlarınızı bekliyorum..
 
istanbulda ithalat ihracat firmasındada çalışıyorum 5000 tl
 
paylaşım yapan arkadaşlarıma çok teşekkür etmekle birlikte fikirlerini kendisine saklayan meslektaşlarımızı da konuya yorumlarıyla katkıda bulunmaya davet ediyorum. Teşekkürler :)
 
Aktif iş hayatım 15 yıl, şuan da çalıştığım firmada 5 yıldır çalışıyorum. İthalat ihracat yapan bir firma 5 adet grup firmamız var hepsinin beyannameleri ve kontrolleri benim elimden geçiyor. Ön muhasebe de 2 çalışanımız mevcut. Firmaların müşavirliğini ben yapmıyorum yani belgemi kullanmıyorum. almış olduğum maaş 5.000 TL. Yol+yemek de var. (500+500)
 
Arkadaşlar çekinmeyin maaşınıza göz dikmeyiz :) bilgilendirme amaçlı bir başlık. yorumda bulunursanız seviniriz
 
Üst