2019/2 SMMM İtiraz Süreci Hk.

Üyelik
26 Eyl 2019
Mesajlar
8
Konum
Hatay
Merhabalar değerli arkadaşlar, zorlu bir sınav sürecinin ardından şimdi de itirazların sonucunu beklemeye başlıyoruz. Aranızda itiraz edenler var mı. İtiraz ettiğimiz derslerden umutlanmalı mıyız. Görüşlerinizi bekliyorum. Ben hukuk (41) ve maliyet muhasebesinden (30) itiraz ettim.
 
Finansal Tablolar ve Analizi (35) için itiraz ettim. Sonucun değişeceğine inanmak istiyorum. Kağıdıma bakmaya gittiğimde verdiklerin puanların toplamının 60 olduğunu ama sonuç kısmına 35 yazdıklarını gördüm. :)
Maliyet muhasebesinden geçtiğim için itiraz etmedim ama o kadar çok itiraz oldu ki muhtemelen sonuçları düzelteceklerdir.
 
Hakkınızda hayırlısı olsun. Tesmere gidilerek cevap kağıdına bakılabileceğini bilmiyordum. tahmini 2 hafta sürer herhalde itiraz sonuçlarının açıklanması herhalde. Bence özellikle bu dönem sınav itirazlarında maliyet muhasebesi kaynaklı yığılma olduğundan süreç daha da uzayabilir kanaatindeyim.
 
Itiraz sonuçlarıyla ilgili bi gelişme varmı acaba. Teos da sınav sonuçları yayından kalkmış birşeyler mi var acaba
 
Aynı durum bende de var, sonuçlar sistemden silinmiş, başvurdu olarak gözüküyor. Geçtiğimiz dersten de bırakmasınlar da :)))
 
Merhaba,

Biz maliyet muhasebesinden sonuç değişmez diye itiraz etmemiştik. Dün baktık ki sistemde adıma maliyet muhasebesine itiraz edilmiş dilekçeler var. Tesmeri aradık ve tüm maliyet muhasebesi kağıtlarının tekrar okunduğu bilgisini aldık. İtiraz edilsin edilmesin herkesin ki tekrar değerlendiriliyormuş. Haftaya da sonuçlar açıklanacakmış. İlk sorumun doğru olduğundan emindim ancak düşük alınca üstüne gitmedim. Şimdi yine bir umut doğdu :alkış:
 
Merhaba ben de itiraz başvurumu hiç göremiyorum bi sorun yoktur inş. Bir de sınav kağıdına kendi kayıtlı olduğumuz odadan mı bakılabiliyor?
 
Biraz önce tesmer ile görüştüm. İtiraz sonuçlarının bugün açıklanacağını söylediler. İnşallah hepimiz için güzel sonuçlar çıkar. Teyit etmek isteyen arkadaşlar 444 60 60 numarasını arayıp 3'e basarak ilgili birimle görüşebilirler. :)
 

Benzer konular

Üst