2019/2 SMMM Yeterlilik

Üyelik
13 Ara 2018
Mesajlar
78
Konum
İSTANBUL
Arkadaşlar merhaba,
Sınava gireli 2 haftadan fazla oldu ama 2019/2 yeterlilik ile ilgili konu açılmamış. Nedir sınavla ilgili görüşleriniz? Açıkçası benim 1.ve 2. girişimden sonra pek umudum kalmadı. Hatta 2019/1 den sonra iyice yitirdim umutlarımı. Muhasebe denetimi dersinden kimle görüşsem 20 almış. İtiraz da ettim ama sonuç değişmedi. Sınav sonuçlarının güvenilirliğini sorgulamaya başladım.
 
kesinlikle sınavda bol not veriyorlar yeterki birşeyler yapın karalayın hayat matematik üzerine kurulu matematikde 4 işlem üzerine sorular üzerşnde kafa yorup mantıklı bir 4 işlem yaparsanız ki maliyet muahsebesinde çok geçerli inanın puan veriyorlar ama çoğu ezberci arkadaş ne soruyu tam anlıyor ne de yaptığından haberi var sürü psikolojisiyle hareket edip kafalarınagöre puan veriyorlar diye düşünüyorlar sonavda tam yapan değil doğru yolda olup sonuca ulaşamayana bile bol bol puan veriyorlar sınavda başarısız olanlar kendilerini biraz sorgulasın zira aynı soru bile sorulduğunda bu sefer zor sordular ters köşe yaptılar diyen bir öğrenci kitlesi var maalesef genel olarak durum bu
 
Tancam seninle birkaç sınav döneminde denk geldik. Sanırım 2019/2 de tüm derslerini verdin. Ama daha önceki sınavlarda hatırlıyorum odaya olsun Tesmer'e olsun saydırıyordun. Şimdi kalkmışsın böyle bir yorumda bulunuyorsun. Ayrıca doğru yoldan puan verilen dersler genelde sayısal dersler. Bende sayısal derslerden tam doğru cevabı vermediğim halde puan aldım. Muhasebe denetimi sınavında sanırım tam olarak kitap cümlesi ile cevap istiyorlar. Her neyse ben yorumundan rahatsız olduğum için cevap verme zahmetine girdim. İnsan önce kendine bakmalı. Sende bizim geçtiğimiz yollardan geçtin. Biraz empati kurabilirsin. Saygılar.
 
ben odanın tesmerin bu sapık sistemin sınav şeklinin her zaman karşısındayım dediklerimin de arkasındayım bunun konuyla ne alakası var onu anlamış değilim ben bu meslekteki insanların psikolojisini kapasitesini gayet iyi biliyorum ok çok fazla stres telaş kafa karışıklığı sürü psikolojisi ve işgüzarlık oluyor herkes suçu başkasına atıyor bu mali müşavirlik öyle ahım şahım çok zor bir sınav değil hayır asla küçümsemiyorum 8 -10 tane ana ders var konu çok ama kazanılmayacak abartılacak bir sınav değil asla sorularda zor değil zira tecrübeyle sabittir ki kahveden sokaktan bir baltaya sap olamamış adamların gelip smmm sınavına girip kazandıklarını gördüm sonuçda size integral türev trigonometri tanjant kotenjant sekant sormuyorlar kitabı ezberle geçmiş yıl sorularını ezberle geç öyle abartılacak hiç bir yanı yok asla kitaptan kopyala yapıştır cevap tam olsun bu dönem bıraktılar tarzı yılların bitmeyen şehir efsanelerine de inanmıyorum senin top ağlarla buluştu çizgiyi geçti de hakem yok ofsayt bu da gol değil mi dedi bırakın bu tarz züğürt tesellilerini inanın puan verilmeyecek yere bile puan veriyorlar suçu sorularda komisyonda değil kendinizde arayın çok eminseniz itiraz edin mahkeme kararıyla açtırın beraber okuyun ama sonuç değişmeyecek zira dünyada olması en kolay uygulaması en karmaşık meslektir smmm lik köydeki akrabalara ben smmm oldum dediğimde güldüler dalga geçtiler haaa şu son zamanlarda moda olup da herkesin girdiği hatta köydeki 2 çobanında kazandığı sınavdan mı bahsediyorsun dediler ben asla mesleği kötülemiyorum hak ettiği yerlere gelmesi için de çok çaba sarf ediyorum ancak şu bir hakikat ki bize üniversitede bile diyorlardı ki hiç bir şey olamazsanız muhasebeci olursunuz çünkü talepde çok olması da kolay parayı ver kursa git bir kaç sınav gir oldu bitti mesele iş hayatına atılınca bu mesleği saygın yere getirebilmekte denetim bana göre en basit derslerden birisi uzun lafın kısası atalarımız en demiş çalışan kazanır oturup çalışacaksınız bahane üretmeyeceksiniz umarım hepiniz kazanırsınız ki ondan eminim dualarım sizlerle
 
Son düzenleme:
Valla şu yazdıklarına ne cevap verilir bilmiyorum. Çok merak ediyorum sen kaçıncı girişte kazandın. Köydeki çobanların bile kazandığı sınav diyorsun ama insanlar bu sınavı kazanabilmek için günlerce haftalarca çalışıp, yetmeyip kursa bile gidiyorlar. Ki köydeki çobanlar bile kazanıyorsa illa ki çalışarak kazanıyorlardır. Çünkü çalışmadan kazanılacak bir sınav değil. Bu arada sizin köydeki akrabaların mizah anlayışı farklı olabilir o yüzden gülüp geçmişlerdir belki. Ben konuyu açarken burada ona buna cevap yetiştireyim diye açmamıştım. Her sınavdan sonra açılan klasik konulardan bir tanesi. İnsanlar buraya girip bilgi alışverişi yapıyorlar. Fakat sen konuyu sınavdan kalan herkese hakaret boyutuna ulaşacak anlamlar yüklemeye getirdin. Yok züğürt tesellisi yok sürü psikolojisi. Bir kere üslubun yanlış. Hem mesleğin hak ettiği yerlere gelmesi için çaba sarf ediyorum diyorsun hemde böyle düşünerek söylediklerinle çelişiyorsun. Yukarıdaki yorumunda mesleği yerden yere vurmuşsun. Zaten meslek şuanda bu hallerdeyse kahveden sokaktan bir baltaya sap olamamış insanların bu mesleği yapıyor olmasından kaynaklanıyor. Ya inan ki polemik yapmak için yazmıyorum. Üslubun yanlış olduğu için cevap veriyorum. Kendi düşüncelerini kendine sakla lütfen ve rica ediyorum bu konu üzerine yazma, uzamasın boşuna. Üç günlük dünya birbirimizi kırmaya gerek yok. Şayet bu doğrultuda cevap yazarsan karşılık vermeyeceğim bilgin olsun. Düşüncelerine saygı duymuyorum ama istediğin şeyi düşünmekte tabi ki özgürsün. İyi günler dilerim.
 
eleştiriye açık olmak lazım kimseye laf yetiştiren yok dost acı söyler zira gerçekleri söyler herkes acı gerçeklerle yüzleşemez kabul edemez ben hayatta kismeyi kırmam incitmem gönül yıkmam gönül yaparım saygı ve sevgi gösterir maddi manevi herkesin destekcisi olurum ben dobra bir insanım hakikatleri konuşurum bu meslekteki hiç kimse 3 senede tıp mühendislik kolay kolay kazanamaz ama herhangi bir zottirik üniversitenin zottirik bölümünden mezun olan kişi yüksek lisans yaptımı 3 aylık kurs ile bu sınavda 7/7 ile bile smmm olmaya hak kazanıyor ilk girmeye de staja başlatmayı kazanıyor bu mesleği küçümsemiyorum buradan ekmek yiyorum tesmer türmob ymm ler gibi laf cambazlığı yapmıyor fax email yazıyor sorunları her daim dile getiriyorum bu mesleğin hak ettiği yere gelmesi benim pohpohlamamla değil bilinçli insanlarla birlik beraberlik dahilinde olacak öz eleştiri hoşgörü anlayış ince fikir sahibi olmak bu kadar da zor olmasa gerek nefsimizi kıralım birlik beraberlik dahiline nurlu ufuklara doğru yol alalım her mesleğin kendine göre zorluğu vardır ve çalışmadan da bir yere gelinmez ama smmm bir avukat kadar bile değerli değil acı gerçek bu biz burada kismeyi memnun etmek derdinde değiliz kimseye de hakaret etmeyiz geniş düşünmek gerek
hülasai kelam sizin derdiniz sınavı kazanmak ve bunun içinde haksızlık yapıldığını düşünüyorsunuz bende zerre değer vermediğim sevmediğim odanın sınavlarda kimseyi bırakmaya hevesli olmadığını az bir çaba gayret ile herkesin geçip bu sınavı kazanabileceğini bahanelerin arkasına sığınmamak gerektiğini eksiklerimizi gözden geçirip ona göre program yapıp çalışmamız gerektiğini söylüyorum fikrimizi söyleyince gerçekleri söyleyince neden bizim insanlarımızın karşıt fikte tahammülü olmaz bende onu anlamıyorum sen sınava gireceksin kazanacak gibi soruları yapacaksın oda da seni bırakacak yok öyle bir dünya dostum umarım kazanırsın çok iyi yerlere gelir insanlığa hizmet edersin saygılarımla
 
Son düzenleme:
Şimdi tancam isimli meslek mensubu olduğunu iddia eden arkadaş, boş bulmuş ortalığı olacak ki hayal dünyasında olanları nokta bile kullanmadan paylaşmış.
Şimdi benim de bazı yorumlarım olacak. Alınmaca, gücenmece yok. Ne de olsa dobralığı seven bir muhterem.
1) Bir meslek mensubuna veya adayına platform her ne olursa olsun, Türkçe’yi ayaklar altına alarak nokta kullanmadan yazılar yazması ne mesleğe ne de bir vatandaşa yakışmamaktadır. Özellikle cümle değil yazı dedim, cümle nokta gerektirir. Öncelikle bu aciziyetliğini kendin için olmasa bile taşıdığın sıfat için gidermesini öneriyorum.
2) Çoban bile derken insanı hor görmenin en büyük örneklerinden birini sunan bu arkadaş, çobanların yapabildiklerini kendi denemiş mi acaba? Hiç sanmıyorum, bir cümle kurmaktan aciz şahsı biz hor görmeyip tancam’ı bile meslek mensubu yapmışlar demiyorken, senin o insanlar hakkında bile lafını kullanmaya hakkın yok.
3) Belgeyi alana kadar her yeri ağlama duvarına çevirip, bir kere bile dava hatta KDK yoluna bile muhtemelen gitmemiş şahsın, burada ağlamayın demesi trajikomik ve abesle iştigaldir.
4) Sayısal derslerde basit 2-3 işlem yapın geçirirler diyerek işkembeden sallayanların nasıl bu meslekte yeterli görüldüğü komisyonlar açısından koca bir soru işaretidir.
5) Bir sayısal dersten 80 puanını ara rakamlarıyla beraber, cevap anahtarıyla sonuçları doğru bulup, ilk sonuçta 39, itiraz sonucu 45’le bırakılmış biri olarak benim bazı derslerin komisyonları hakkında gayet olumsuz düşüncelerimi hiç bir laf kalabalığı gidermeyecektir.
6) Bu sorunumu hem KDK’ya hem mahkemeye taşımış biri olarak sonuç alacağımdan zerre şüphem yoktur. Tarih o 2 basit işleme itiraz edip, adli yolla hakkını alan yürekli meslek mensuplarının zaferleriyle doludur.
7) Konserve kutusu çok ses çıkarır ama içi boştur. Okuduğumuz, dinlediğimiz hatta yaptığımız yorumlarda içeriğe dikkat etmek her birey için daha sağlıklı olacaktır.
Bu forum sayfasının bu dönem sınava giren arkadaşların yorumlarıyla dolu olmasının daha sağlıklı olacağını belirterek, tüm adaylara bu zorlu süreçte başarılar dilerim.

Saygılar
 
Şimdi tancam isimli meslek mensubu olduğunu iddia eden arkadaş, yahu meslek mensubu da olmuşsun, ne işin var senin stajyer sorunlarında, git mükelleflerinle uğraş, inanın ben sınavı geçersem, gelipte kimseye ahkam kesmem, oturur işime gücüme bakarım. Bu meslek tancam gibi arkadaşlar yüzünden bu yerlerde... smmm bir avukat kadar bile değerli değil derken tam olarak ne demek istiyorsun onu da açıklarsan sevinirim. Lütfen bu kadar kompleks yapmayın, sizin gibiler yüzünden bizim mesleğimiz yerlerde geziyor. Arayıp şimdi sorsam 300 TL'ye A.Ş. defteri tutacak insansınız bırakın bu havaları ;););)
 
Son düzenleme:
Şimdi tancam isimli meslek mensubu olduğunu iddia eden arkadaş, boş bulmuş ortalığı olacak ki hayal dünyasında olanları nokta bile kullanmadan paylaşmış.
Şimdi benim de bazı yorumlarım olacak. Alınmaca, gücenmece yok. Ne de olsa dobralığı seven bir muhterem.
1) Bir meslek mensubuna veya adayına platform her ne olursa olsun, Türkçe’yi ayaklar altına alarak nokta kullanmadan yazılar yazması ne mesleğe ne de bir vatandaşa yakışmamaktadır. Özellikle cümle değil yazı dedim, cümle nokta gerektirir. Öncelikle bu aciziyetliğini kendin için olmasa bile taşıdığın sıfat için gidermesini öneriyorum.
2) Çoban bile derken insanı hor görmenin en büyük örneklerinden birini sunan bu arkadaş, çobanların yapabildiklerini kendi denemiş mi acaba? Hiç sanmıyorum, bir cümle kurmaktan aciz şahsı biz hor görmeyip tancam’ı bile meslek mensubu yapmışlar demiyorken, senin o insanlar hakkında bile lafını kullanmaya hakkın yok.
3) Belgeyi alana kadar her yeri ağlama duvarına çevirip, bir kere bile dava hatta KDK yoluna bile muhtemelen gitmemiş şahsın, burada ağlamayın demesi trajikomik ve abesle iştigaldir.
4) Sayısal derslerde basit 2-3 işlem yapın geçirirler diyerek işkembeden sallayanların nasıl bu meslekte yeterli görüldüğü komisyonlar açısından koca bir soru işaretidir.
5) Bir sayısal dersten 80 puanını ara rakamlarıyla beraber, cevap anahtarıyla sonuçları doğru bulup, ilk sonuçta 39, itiraz sonucu 45’le bırakılmış biri olarak benim bazı derslerin komisyonları hakkında gayet olumsuz düşüncelerimi hiç bir laf kalabalığı gidermeyecektir.
6) Bu sorunumu hem KDK’ya hem mahkemeye taşımış biri olarak sonuç alacağımdan zerre şüphem yoktur. Tarih o 2 basit işleme itiraz edip, adli yolla hakkını alan yürekli meslek mensuplarının zaferleriyle doludur.
7) Konserve kutusu çok ses çıkarır ama içi boştur. Okuduğumuz, dinlediğimiz hatta yaptığımız yorumlarda içeriğe dikkat etmek her birey için daha sağlıklı olacaktır.
Bu forum sayfasının bu dönem sınava giren arkadaşların yorumlarıyla dolu olmasının daha sağlıklı olacağını belirterek, tüm adaylara bu zorlu süreçte başarılar dilerim.

Saygılar

Arkadaşım ben en son mesajımda, bu konuyla ilgili yazarsan cevap vermeyeceğim demiştim. Fakat arkadaş son sözü söylemeyi sevenlerden olacak ki dayanamayıp yine yazmış. Ben kendisini muhatap alınacak seviyede görmediğim için tekrardan yazma gereksinimi duymadım. Ağzına sağlık. Dile getirmek isteyip de uğraşma zahmetine girmediğim birçok şeyi sen söylemişsin zaten.
 
Son düzenleme:
Şimdi tancam isimli meslek mensubu olduğunu iddia eden arkadaş, yahu meslek mensubu da olmuşsun, ne işin var senin stajyer sorunlarında, git mükelleflerinle uğraş, inanın ben sınavı geçersem, gelipte kimseye ahkam kesmem, oturur işime gücüme bakarım. Bu meslek tancam gibi arkadaşlar yüzünden bu yerlerde... smmm bir avukat kadar bile değerli değil derken tam olarak ne demek istiyorsun onu da açıklarsan sevinirim. Lütfen bu kadar kompleks yapmayın, sizin gibiler yüzünden bizim mesleğimiz yerlerde geziyor. Arayıp şimdi sorsam 300 TL'ye A.Ş. defteri tutacak insansınız bırakın bu havaları ;););)

sizinle benim farkım bu herkese her konuda yardımcı olmaya çalışmak tecrübeleri paylaşmak kibirli sinirli ukala olmadan alçakgönüllü olmak suç mu sizin karakteriniz farkılı benimki farklı biz çaycıya da çöpçüye de temizlikciyede burnumumuz havada olmadan yardımcı olmaya çalışırız ne den bu sırıtıp hakaret etmeler hala ergenşliği geçemediniz mi olgun olun biraz burası alf yarıştırılacak kaahve değil
 
Arkadaşım ben en son mesajımda, bu konuyla ilgili yazarsan cevap vermeyeceğim demiştim. Fakat arkadaş son sözü söylemeyi sevenlerden olacak ki dayanamayıp yine yazmış. Ben kendisini muhatap alınacak seviyede görmediğim için tekrardan yazma gereksinimi duymadım. Ağzına sağlık. Dile getirmek isteyip de uğraşma zahmetine girmediğim birçok şeyi sen söylemişsin zaten.

güldürmeyin adamı çizgi film karekteri gibisiniz demek ki son sözü söylemeyi seven sizlersiniz dayanamamış boş laf yetiştirmeye çalışmışsınız bu boş münakaşanın kime ne faydası var yazık yazık daha ergen olamamışsınız
 
Son düzenleme:
Şimdi tancam isimli meslek mensubu olduğunu iddia eden arkadaş, boş bulmuş ortalığı olacak ki hayal dünyasında olanları nokta bile kullanmadan paylaşmış.
Şimdi benim de bazı yorumlarım olacak. Alınmaca, gücenmece yok. Ne de olsa dobralığı seven bir muhterem.
1) Bir meslek mensubuna veya adayına platform her ne olursa olsun, Türkçe’yi ayaklar altına alarak nokta kullanmadan yazılar yazması ne mesleğe ne de bir vatandaşa yakışmamaktadır. Özellikle cümle değil yazı dedim, cümle nokta gerektirir. Öncelikle bu aciziyetliğini kendin için olmasa bile taşıdığın sıfat için gidermesini öneriyorum.
2) Çoban bile derken insanı hor görmenin en büyük örneklerinden birini sunan bu arkadaş, çobanların yapabildiklerini kendi denemiş mi acaba? Hiç sanmıyorum, bir cümle kurmaktan aciz şahsı biz hor görmeyip tancam’ı bile meslek mensubu yapmışlar demiyorken, senin o insanlar hakkında bile lafını kullanmaya hakkın yok.
3) Belgeyi alana kadar her yeri ağlama duvarına çevirip, bir kere bile dava hatta KDK yoluna bile muhtemelen gitmemiş şahsın, burada ağlamayın demesi trajikomik ve abesle iştigaldir.
4) Sayısal derslerde basit 2-3 işlem yapın geçirirler diyerek işkembeden sallayanların nasıl bu meslekte yeterli görüldüğü komisyonlar açısından koca bir soru işaretidir.
5) Bir sayısal dersten 80 puanını ara rakamlarıyla beraber, cevap anahtarıyla sonuçları doğru bulup, ilk sonuçta 39, itiraz sonucu 45’le bırakılmış biri olarak benim bazı derslerin komisyonları hakkında gayet olumsuz düşüncelerimi hiç bir laf kalabalığı gidermeyecektir.
6) Bu sorunumu hem KDK’ya hem mahkemeye taşımış biri olarak sonuç alacağımdan zerre şüphem yoktur. Tarih o 2 basit işleme itiraz edip, adli yolla hakkını alan yürekli meslek mensuplarının zaferleriyle doludur.
7) Konserve kutusu çok ses çıkarır ama içi boştur. Okuduğumuz, dinlediğimiz hatta yaptığımız yorumlarda içeriğe dikkat etmek her birey için daha sağlıklı olacaktır.
Bu forum sayfasının bu dönem sınava giren arkadaşların yorumlarıyla dolu olmasının daha sağlıklı olacağını belirterek, tüm adaylara bu zorlu süreçte başarılar dilerim.

Saygılar

sayın ismi müberek selim efendi deililer koğuşuna giren doktoru tüm deliler deli kendilerini akllı zanneder sizinki de o hesap sayenizde bu sayfada kkimse kalmadı 2002 den ebri sizin gibileri adam etmeye çalıştım ama maalesef pek çoğunuz umutsuz ümitsiz vakasınız sadece ukalalık kibiir hakaret tartışma burda internetten her türlü alavere dalavere boş işlerin döndüğü yerde mana maval okuyup işgüzarlık yapmayın sayenizde vazgectım duzgun yazı yazmaktan zira kelime bilginiz çok nakıs anlamıyorsunuz ne abuk sabuk bir uslup ile dil kullanıyorsunuz siz böyle köşelerde laf salatalığı yaparken biz tüm kurum ve kuuruluşlara edebi makalelerimizi sizlerin rahat yaşaması için gerekli çözüm önerilerini heryerle paylaşıyoruz ben bu satırları tuşları ve ekranı bozuk olan cep telefonumdan binbir türlü güçlükle zar zor sizin için yazıyor olamazmıyım burda her keliminin net çıkmaması orun olmamalı zira atalarımız en de güzel demiş lafın tamamı aptala gerek arife söz ne gerek,arif olan anlar. Bu ülkenin insanları ne zaman ince fikirli düşünceli olup analiz yapabilecek seviyeye gelecek ve laf yarışını bırakıp kıssadan hisse alacak acaba maalesef ki daha çok fırın ekmek
 
Son düzenleme:
Şimdi tancam isimli meslek mensubu olduğunu iddia eden arkadaş, boş bulmuş ortalığı olacak ki hayal dünyasında olanları nokta bile kullanmadan paylaşmış.
Şimdi benim de bazı yorumlarım olacak. Alınmaca, gücenmece yok. Ne de olsa dobralığı seven bir muhterem.
1) Bir meslek mensubuna veya adayına platform her ne olursa olsun, Türkçe’yi ayaklar altına alarak nokta kullanmadan yazılar yazması ne mesleğe ne de bir vatandaşa yakışmamaktadır. Özellikle cümle değil yazı dedim, cümle nokta gerektirir. Öncelikle bu aciziyetliğini kendin için olmasa bile taşıdığın sıfat için gidermesini öneriyorum.
2) Çoban bile derken insanı hor görmenin en büyük örneklerinden birini sunan bu arkadaş, çobanların yapabildiklerini kendi denemiş mi acaba? Hiç sanmıyorum, bir cümle kurmaktan aciz şahsı biz hor görmeyip tancam’ı bile meslek mensubu yapmışlar demiyorken, senin o insanlar hakkında bile lafını kullanmaya hakkın yok.
3) Belgeyi alana kadar her yeri ağlama duvarına çevirip, bir kere bile dava hatta KDK yoluna bile muhtemelen gitmemiş şahsın, burada ağlamayın demesi trajikomik ve abesle iştigaldir.
4) Sayısal derslerde basit 2-3 işlem yapın geçirirler diyerek işkembeden sallayanların nasıl bu meslekte yeterli görüldüğü komisyonlar açısından koca bir soru işaretidir.
5) Bir sayısal dersten 80 puanını ara rakamlarıyla beraber, cevap anahtarıyla sonuçları doğru bulup, ilk sonuçta 39, itiraz sonucu 45’le bırakılmış biri olarak benim bazı derslerin komisyonları hakkında gayet olumsuz düşüncelerimi hiç bir laf kalabalığı gidermeyecektir.
6) Bu sorunumu hem KDK’ya hem mahkemeye taşımış biri olarak sonuç alacağımdan zerre şüphem yoktur. Tarih o 2 basit işleme itiraz edip, adli yolla hakkını alan yürekli meslek mensuplarının zaferleriyle doludur.
7) Konserve kutusu çok ses çıkarır ama içi boştur. Okuduğumuz, dinlediğimiz hatta yaptığımız yorumlarda içeriğe dikkat etmek her birey için daha sağlıklı olacaktır.
Bu forum sayfasının bu dönem sınava giren arkadaşların yorumlarıyla dolu olmasının daha sağlıklı olacağını belirterek, tüm adaylara bu zorlu süreçte başarılar dilerim.

Saygılar

bu kadar boş insanalrla bu meslek mensupları daha çok sürünür kendi çapında zırvalamış timur ve nasrettin hocanın fıkrasındaki gibi bir fil yetmez o filin eşini de gönder alçak sürünmeye devam ehr önüne gelenin smmm olduğu yerde seviye de olmaz saygı da çoluk çocuk bahçesine döndü zaten bu meslek de oda da bu tarz sayfalarda
 
Şimdi tancam isimli meslek mensubu olduğunu iddia eden arkadaş, yahu meslek mensubu da olmuşsun, ne işin var senin stajyer sorunlarında, git mükelleflerinle uğraş, inanın ben sınavı geçersem, gelipte kimseye ahkam kesmem, oturur işime gücüme bakarım. Bu meslek tancam gibi arkadaşlar yüzünden bu yerlerde... smmm bir avukat kadar bile değerli değil derken tam olarak ne demek istiyorsun onu da açıklarsan sevinirim. Lütfen bu kadar kompleks yapmayın, sizin gibiler yüzünden bizim mesleğimiz yerlerde geziyor. Arayıp şimdi sorsam 300 TL'ye A.Ş. defteri tutacak insansınız bırakın bu havaları ;););)

bu meslek sizin gibiler yüzünden yerlerde sürünüyor daha da çok sürünür çok meslek mensubu tanıdım hepside sizin gibi ufku dar söylemez söylenir sadece konuşur şaftı kaymış emrzifor eşeği gibi sırtarma emojisi koyar üste çıkmaya çalışır çözüm önermez öneremez tırsık pısırık korkak cesaretsiz dir sadece kendi menfaatine göre işine geldiği gibi haareket eder bu emslek adam olmazki böyle anlayışsız ve saygısız ufku dar sadece boş konuşan klasik düz mantık musabecielrle nereye gider bu meslek
 
sizlerden rica değil ıstırham ediyorum ilmi konular haricinde polemik tarzı mesaj atmayın sen ben kavgasına dönmesin ortalık konu kapanmıstır herkes ısıne gucune baksın saygılar
 
Polemiğe çeviren de sensin, herkese cevap yetiştiren de sen. Polemik istemiyorum diyorsun, halen polemiğe devam ediyorsun. Sen önce kendine bir bak. Çizgi film karakteri kimmiş, ergenliğini tamamlamamış olan kim diye? Söylediklerinle çelişen birisi olmasaydın şuanda bu polemik devam ediyor olmazdı.
 
polemiğe çeviren de sensin, herkese cevap yetiştiren de sen. Polemik istemiyorum diyorsun, halen polemiğe devam ediyorsun. Sen önce kendine bir bak. çizgi film karakteri kimmiş, ergenliğini tamamlamamış olan kim diye? Söylediklerinle çelişen birisi olmasaydın şuanda bu polemik devam ediyor olmazdı.

olayı uzutıp uzatmamak sizin şerefinize kalmış
 
polemiğe çeviren de sensin, herkese cevap yetiştiren de sen. Polemik istemiyorum diyorsun, halen polemiğe devam ediyorsun. Sen önce kendine bir bak. çizgi film karakteri kimmiş, ergenliğini tamamlamamış olan kim diye? Söylediklerinle çelişen birisi olmasaydın şuanda bu polemik devam ediyor olmazdı.

ukalalık yapma peygamber ismi taşıyorsun ukalalık yapıyorsun edepsizliğin lüzumu yok HADDİNİ BİL HADDİNİ münasebetsiz,rezil
 
Sen mi bildireceksin haddimi? Münasebetsizlik yapan da edepsizlik yapan da sensin. Seviyesiz, kalitesiz. Kaliteni ortaya koyuyorsun yazdıklarınla. Ayrıca yazdıklarımla ismimin peygamber ismi olması arasında bir bağ kuramadım. Sakın böyle alakasız bir konuya dini alet etme. Verecek cevap bulamayınca hemen seviyeyi düşürüyorsun. Senin seviyende ki insanlarla aynı mesleği yaptığım için utanıyorum.
 
Sen mi bildireceksin haddimi? Münasebetsizlik yapan da edepsizlik yapan da sensin. Seviyesiz, kalitesiz. Kaliteni ortaya koyuyorsun yazdıklarınla. Ayrıca yazdıklarımla ismimin peygamber ismi olması arasında bir bağ kuramadım. Sakın böyle alakasız bir konuya dini alet etme. Verecek cevap bulamayınca hemen seviyeyi düşürüyorsun. Senin seviyende ki insanlarla aynı mesleği yaptığım için utanıyorum.

yaş ve akıl cihetinden büyüğün olarak sana da tıpkı diğer akranlarına yaklaştığım gibi bir baba şefkatiyle yaklaşıp cehaletını affedıyor senı kucaklıyor hakkında hayır dualarında bulunuyorum ALLAH seni affetsin ve doğru yola iletsin ufaklık aminyolun acık olsun
 

Benzer konular

Üst