2023 Mayıs ayına ait düzeltme vermem gerekiyor mükellefin . O aydan sonra mükellefiyet kapandı sözleşme bitti. Ama bana yetkiniz yoktur uyarısı veriyor . Mayıs kdv 2023 daha önce vermiştim zaten neden böyle bir uyarı alıyorum ?Ne yapmam gerekiyor ?
Aracılık sözleşmesi girip vermeyi denediniz mi2023 Mayıs ayına ait düzeltme vermem gerekiyor mükellefin . O aydan sonra mükellefiyet kapandı sözleşme bitti. Ama bana yetkiniz yoktur uyarısı veriyor . Mayıs kdv 2023 daha önce vermiştim zaten neden böyle bir uyarı alıyorum ?Ne yapmam gerekiyor ?
Ama o dönem için vardı ya zaten yetkim . O pasif mi oldu şuan. beyan düzeltmek için tekrar sözleşme mi yapacağım. Eğer öyleyse süresi ne olacak? TeşekkürlerAracılık sözleşmesi girip vermeyi denediniz mi
Sözleşme bittiyse dönemi algılamıyor, aracılık sözleşmesi yaptıktan sonra beyanı 2023/mayıs beynaını onayladığınız zaman sözleşme otomatik fesih oluyor diye biliyorum, yani tek onaylık gibi.Ama o dönem için vardı ya zaten yetkim . O pasif mi oldu şuan. beyan düzeltmek için tekrar sözleşme mi yapacağım. Eğer öyleyse süresi ne olacak? Teşekkürler