21 Şubat Son Basvuru tarihi mi?

arkadaslar bugun sıtede gordum cok sasırdım.yarın basvurunun son gunuymus..bende daha ıtırazlar acıklanacak dıye gezıyorum ortada...para yatırmadım..yarın sabahtan parayı yatırsam..sureyı gecmıs olurmuyum.bılgısı olan var mı?

Ynt: 21 Şubat Son Basvuru tarihimi

Merhaba doğrusunu istersen bende cuma parayı yatırdım ama sistemde hala yatırdığım ücret gözükmüyor ve gözükmediği içinde bende sınav başvurusu yapamıyorum umarım süre uzatılır.

eylüllll ' Alıntı:
Merhaba doğrusunu istersen bende cuma parayı yatırdım ama sistemde hala yatırdığım ücret gözükmüyor ve gözükmediği içinde bende sınav başvurusu yapamıyorum umarım süre uzatılır.

İş Bankası'na yatırdıysanız pazartesi günü, MNG ise çarşamba günü görünmesi lazım. Çünkü İş Bankası bir, MNG üç işgünü sonra görünüyor TESMER açıklamasına göre.

Daha itirazların bile başvuru süresi bitmedi. Rahat olun. Sınav başvuru tarihi Mart ayının ilk haftasına kadar uzatılır. Yarın sitede görürsünüz.

ben tesmeri aradım..tesmerdekiler itiraz etmediğiniz dersler için pazartesi günü son dedi.fakat itiraz ettiğiniz dersler olursa,o dersler için süre uzatılacak dediler.. :-\

Her dönem olduğu gibi bu dönemde Online başvuruların süreleri uzayacaktır. Ben de cuma günü ödeme yaptığım halde hala online ekranda dekont bilgileri görülmüyor, çünkü iş bankası dekontlarının sisteme 1 iş günü sonra İNG bank'ın dekontları ise 3 iş günü sonra yükleneceği başvuru ekranın solunda açıklamalar bölümünde yazmaktadır.

Diyelimki uzatmadilar..yarin para yatirmak icinsongun mu.yoksa basvuru icinmi..yarin Para yatirsam basvurumgecerli olur mu

Ben itiraz etmediğim bir dersin parasını yatırmayı unutmuşum, umarım yarın para yatırınca salı başvuru yapabilirim. Keşke buna da itiraz etseymişim :(

consultant ' Alıntı:
Diyelimki uzatmadilar..yarin para yatirmak icinsongun mu.yoksa basvuru icinmi..yarin Para yatirsam basvurumgecerli olur mu

Banka hesap numaraları ve açıklamaların olduğu sayfada aşağıdaki uyarılar var, en alttaki dipnot sanırım yarın para yatırılabileceği anlamına geliyor. Umarım öyledir.

Uyarı :

1-İlk kez sınava katılacak adaylar başvurularını bağlı bulundukları odaya, ikinci ve sonraki sınav başvurularını http://sinav.tesmer.org.tr/ adresine girerek yapacaklardır.

2-İnternet üzerinden sınav başvurusu yapacak adaylar; sınav harcını yatırdıktan sonra İş Bankası için BİR iş günü ING Bank için ÜÇ iş günü sonra dekont bilgileriniz sisteme aktarılacağından bu sürenin sonunda sınav başvurunuzu yapabilirsiniz.

3-İnternet üzerinden yapılan EFT, Havale gibi işlemler banka tarafından e-posta yoluyla bize gönderilen ve sisteme aktarılacak olan hesap ekstresinde gözükmediğinden, Sınav ve staj başvurusu için gerekli harç tutarının İş Bankasına elden yatırılması gerekmektedir.
*** Hesaplar masrafsız olup, havale ücreti ödenmeyecektir.

*** Son Başvuru günü, Mesai Saati Bitiminde Hesaplar Kapatılacaktır

Cuma günü Tesmer ile görüştüm..İtirazların açıklanmasına yakın sınav başvuru süresinin uzatılacağını söylerdiler.

Ynt: 21 Şubat Son Basvuru tarihi mi?

4-5 Aralık 2010 tarihli SMMM sınav sonucuna itiraz eden adayların itiraz sonucunu öğrendikten sonra, 12-13 Mart 2011 tarihlerinde yapılacak SMMM sınavına başvuru yapabilmleri için, başvuru süresi 28 Şubat 2011 Pazartesi günü mesai saati bitimine kadar uzatılmıştır.