nurdal ' Alıntı:arkadaşlar bütün derslerden ortalamam 59,25 fakat 50 üstünde notlarım var şimdi ortalama 60 geçmediği halde 50 üstü olan derslerden geçmişmi oluyorum bu konuda bilgi verirseniz sevinirim.
ERIN_BROCKOVICH ' Alıntı:sınav sonuç belgem gelmedi ama orada odadan kendileri çıktı alıyorlar.
nurdal ' Alıntı:arkadaşlar bütün derslerden ortalamam 59,25 fakat 50 üstünde notlarım var şimdi ortalama 60 geçmediği halde 50 üstü olan derslerden geçmişmi oluyorum bu konuda bilgi verirseniz sevinirim.
yuuusuf79 ' Alıntı:ARKADAŞLAR BENİM BAĞLI OLDUĞUM ODA KAZANDI BELGESİNİ BEKLEMEN LAZIM DİYOR,SİZ BELGE GELMEDEN NASIL AÇILIŞ İŞLEMLERİNİ YAPTINIZ YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİMM..
yuuusuf79 ' Alıntı:Türmob acaba kargoyla mı yoksa postayla mı gönderiyo acaba kazandı belgesini?
yuuusuf79 ' Alıntı:Sizin odaların istediği yine az bile arkadaşlar,benim oda sadece oda için 1680 ytl istiyor,nasıl olsa ellerine düştük kaz gibi yolacaklar..
yuuusuf79 ' Alıntı:ARKADAŞLAR BENİM BAĞLI OLDUĞUM ODA KAZANDI BELGESİNİ BEKLEMEN LAZIM DİYOR,SİZ BELGE GELMEDEN NASIL AÇILIŞ İŞLEMLERİNİ YAPTINIZ YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİMM..
yuuusuf79 ' Alıntı:Bizim oda inşaat yapıyormuş,buyüzden yeni kayıt olanlara %100 zam yapmış sadece kendisi için 1680,Türmobun ücreti kazandı belgesinde gelecek dediler
ERIN_BROCKOVICH ' Alıntı:yuuusuf79 ' Alıntı:Bizim oda inşaat yapıyormuş,buyüzden yeni kayıt olanlara %100 zam yapmış sadece kendisi için 1680,Türmobun ücreti kazandı belgesinde gelecek dediler
nasıl ya nasıl ya nasıl nasıl nasıl yaaa. hangi oda bu allah aşkına. gaz odasımı işkence odasımı.
heerdeem ' Alıntı:ERIN_BROCKOVICH ' Alıntı:yuuusuf79 ' Alıntı:Bizim oda inşaat yapıyormuş,buyüzden yeni kayıt olanlara %100 zam yapmış sadece kendisi için 1680,Türmobun ücreti kazandı belgesinde gelecek dediler
nasıl ya nasıl ya nasıl nasıl nasıl yaaa. hangi oda bu allah aşkına. gaz odasımı işkence odasımı.
Erin hn. Siz Türmob Harcının alt açılımlarını okudunuz mu, Toplam paranın şu kadarı şuraya, bu kadarı buraya
okumam mı bir ara itiraz edicek çemkirecek oldum ya boş ver bide ruhsattan olurum falan dedim.