28-29 Haziran 2014 Tarihinde Yapılan SMMM Sınavı Sonuçları Ne Zaman Açıklanır ?

kendi odamı aradım örneğin 12-14 saatleri arası bize mesaj geliyor 17 gibi sitede açıklıyorlar dedi. Yani bugün açıklanma ihtimali çok düşük

Ben aynı şeyde ısrar ediyorum. Aciklanmamasının sebebi işin içinden cikamiyorlar ondan. Yeni Yönetmelik çok ama çok yanlış zamanda çıktı.

Arkadaşlar , çok önceden sitede ilan ettiler 29 ağustos tarihinde açıklanacak diye ..

Belki bu gece açıklanır geçen sınavda olduğu gibi.. önce yayınlandı ama sınav dönemi farklı görünüyordu ertesi gün sabah sisteme girememiştik öğleden sonra yayınlanan sonuçlarla gece yanlışlıkla yayınlanlar aynıydı.. haydi hayırlısı.. :confused:

Geçen sınavda 2 ay sonra açıklıyorlar diye hiç bakmamıştım :) tesadüf açıklandıktan 1 hafta sonra başka yerde duymuştum öyle görmüştüm sonucu.Şimdide bakacağım tuttuya zamanında bile açıklamıyorlar :) stresten ölücem

Birde bu kadar umutla beklememin sebebi maliyet hocasının insaflı olacağı zor sorduğundan dolayı ekstra puanlar verebileceğinden dolayı

Arkadaşlar söylemek istemem ama
Ticarette normalde Cuma günü sallama günüdür.
Cuma dedimi biri bilinirki pazartesiye sallanacak.
Sonuçta türmobda bu işi ticarete döktüğünden
sallama günü olabilir. :::))

arkadaşlar sonuçlar yarın kesin açıklancakmış odaya listeler yarın ulaşcakmış bilginize...