28-29 Haziran 2014 Tarihinde Yapılan SMMM Sınavı Sonuçları Ne Zaman Açıklanır ?

dün herkes rüya görecek demiştim ahanda tuttu :::)))

Dün rüyamda bir kız' a telefon açıyorlardı; hatta adı da aylin birben di. Kızda yerinden sakin bir şekilde kalkıyor bitti bu iş diyordu. Hiç ümidim kalmadı artık benim ya, kalıcağımı hissediyorum inşallah herkes geçer.

Eğer yüklüyorlarsa da...

aradığım da komisyondan gelmedi dedi 5 dk önce 5 dk içinde mi geldi o zaman komisyondan

yada sırf geçiştirmek için mi söylendi

yada benle konuşanın bilgisi mi yoktu, eğer ki öyleyse neden bir bilene aktarmıyorsun

kaç gündür ne çektiğimizi bir biz birde Allah bilir bu nedir ya... söyleyecek bir şey bulamıyorum

o muhabbeti bende yaptım da, arkadaşlar şu linki var dediler
Sınav Sonuçları Duyurusu
bende görmüştüm bunu ama yan tarafta tekrardan yayınlıyorlardı bir kaç gün öncesinden
neyse ben ba bs yapayım bari:banghead:

O link diğer sınavlar için de vardı staja başlatma sınavında mesela açıklanacağı gün ve saat ana sayfada ki sağ tarafta bulunan duyurularda

ayrıca yeni başlığı altında bildiriyorlar.

Biraz önce benim telefon çaldı. Baktım ama bir arkadaş arıyormuş. bu akşam işin varmı diye.. Her telefon çaldığında şaftım kayıyor...

Benimde az önce telefonum çaldı tanımadık numara adımı soyadımı söledi heyecan yaptım meğer postacıymış postanız var evdemisiniz diye sordu adam küfretmediğim kaldı :)

arkadaşlar izmir mali müşavirler odasını aradım bugün kesin gelecekmiş duyum almışlar gün içinde. akşam siteye yüklenir dedi.