28-29 Haziran 2014 Tarihinde Yapılan SMMM Sınavı Sonuçları Ne Zaman Açıklanır ?

Arkadaşlar bu durumda Smmm oldunuz diye araniyorsaniz SPK nin ilave olmayacagi kesinlesti farkinda misiniz?

3 dönem sorumlu olmayacağımız yazıyor zaten

Geçici Maddeler
Geçici Madde 1 - (EKLENMİŞ MADDE RGT: 19.08.2014 RG NO: 29093)
Bu maddenin yürürlüğe girdiği tarihe kadar sınava girenlerin intibakı bir yıl içinde tamamlanır.

Kardeşlerim, şu dakikaya kadar aramadılar İstanbuldan demek ki aramayaklar. Buradan 1.sonuç Kaldım, 2.Sonuç kimseyi henüz İstanbuldan aramadılar.

ben de denetim ve maliyetten kalmıştım, çok şükür 2 sinden de geçmişim . darısı bir umutla bekleyenlere..

arkadaşlar İstanbul ve ankara, mesai bittiği için pazartesi aramaya başlayabilir.:o

Bende kayseriden arandım kazandım. soyadım s ile başlıyor. vergiden bekliyordum. arkadaşlar darısı başınıza. herkesin iyi haberini aliriz Insallah.

heyecan ve stres aşırı derece artınca bir zaman sonra insan hissizleşiyor.ardından bıkkınlık duygusu alıyor yerini.ben biraz hava alıp kafa dağıtayım.burada biraz daha takılırsam huniyle gezeceğim iş yerinde

Sayın meslek mensubu arkadaşlarımız;
Maliyet muhasebesi dersinde 2 sorudan birine yarım cevap veren arkadaşları şimdiden tebrik ediyorum aramıza hoş geldiniz.