28-29 Haziran 2014 Tarihinde Yapılan SMMM Sınavı Sonuçları Ne Zaman Açıklanır ?

Benimde son dersim. maliyetten 60 gerekiyor. Ama farketmez 50 almaya bile razıyım.yeterki maliyet bitsin.başka sözel dersten girip yükseltirim.

Telefonun başında çaresiz bekliyorum :)

eğer 50 alcak durumda isen zaten o nota 60 a ayar çekerler merak etme türmob başkanı o konularda çok titiz mağdur etmez...okadr insafsız değiller yani..

De ki: "Hiçbir zaman bize Allah'ın bizim için takdir ettiğinden başkası dokunmaz. O bizim mevlamızdır. Müminler yalnızca Allah'a tevekkül etsinler."

Göklerin ve yerin gaybını bilmek yalnızca Allah'a mahsustur. Her iş O'na döndürülür. Sen yalnızca O'na ibadet et ve yalnızca O'na dayan. Rabbin yaptıklarınızın hiçbirinden gafil değildir.

Rahat olun arkadaşlar Elinizden geleni yapmışsınız şimdi sabırla bekleyin.

De ki: "Hiçbir zaman bize Allah'ın bizim için takdir ettiğinden başkası dokunmaz. O bizim mevlamızdır. Müminler yalnızca Allah'a tevekkül etsinler."

Göklerin ve yerin gaybını bilmek yalnızca Allah'a mahsustur. Her iş O'na döndürülür. Sen yalnızca O'na ibadet et ve yalnızca O'na dayan. Rabbin yaptıklarınızın hiçbirinden gafil değildir.

aminnn.. çok güzel bir dua..

teşekkür ederiz kardeşim.. Allah Yar ve Yardımcımız olsun gerisi bahane ...

bide şu sınav sonuçları hayırlısıyla açıklansaydı herkesin lehine olsaydı da bizde türmoba güzel bir dua etseydik :)

birileri aransaydı buraya illa yazardılar.hatta öyle tiplerde var ki 7/7 yaptım demek için siteye üye oluyorlar.ilk mesajı kazandım olan arkadaşlarda var tabi.anlamak mümkün değil :) bugün aranmayı beklemiyorum artık bence sizde beklemeyin.hadi dağılın arkadaşlar :))