28-29 Haziran 2014 Tarihinde Yapılan SMMM Sınavı Sonuçları Ne Zaman Açıklanır ?

Sakarya odasıyla görüştüm hala sonuçlar gelmedi diyor ve alfabetik olarak odalara gönderiliyormuş sanırım öyle bir açıklama yapıldı.. Kalbim yerinden çıkacak...

Değerli meslektaşlarımız ; İsmmmo ve diğer odaları yoğun aramalarınızdan dolayı sınav sonuçlarını açıklanabilmesini olumsuz etkilemektesiniz ve siz değerli başarılı olmuş meslek mensubu arkadaşlarımızı da arayıp başarılı olduklarını bildirememekteyiz. Sizlerden ricamız biraz daha sabırlı olmanızı ve meslek etiğine aykırı açıklama ve beyanlarda bulunmamanızdır.
Saygılarımızla,

Değerli meslektaşlarımız ; İsmmmo ve diğer odaları yoğun aramalarınızdan dolayı sınav sonuçlarını açıklanabilmesini olumsuz etkilemektesiniz ve siz değerli başarılı olmuş meslek mensubu arkadaşlarımızı da arayıp başarılı olduklarını bildirememekteyiz. Sizlerden ricamız biraz daha sabırlı olmanızı ve meslek etiğine aykırı açıklama ve beyanlarda bulunmamanızdır.
Saygılarımızla,
Yeni üye olunmuş, arkasına bu mesaj garip bir durum

Saygılarımızla,
Sen kimsin anlayamadım???

arkadaşlar gelecekteki türmob başkanı olarak af çıkartıp haziran 2014 sınavına giren tüm meslek mensuplarını belgelerini vereceğim.üzülmenize gerek yok

gerçi bu kullanıcı kodunu açan arkadaştan Allah razı olsun.ben de sarmaya birşey arıyordum sağolsun varolsun

Ya arkadaslar suan disaridayim elimde telefon yedek batarya yanimda. Ikinciyi taktim. Batarya da dayanmiyor. Beklemek ne zor mus :) tanıdık telefonlari acmiyorum meşgul e aliyorum. Yabanci numaralari açıyorum. Millet tanidik tlf nu acar ben tersini uyguluyorum :)

Saygılarımızla,

Hesap gerçekten İSMMMO'ya mı ait bilmiyorum ama;
Adamlar haklı.

Bi rahat bırakalım odaları, arayacaklarını ararlar zaten.