28-29 Haziran 2014 Tarihinde Yapılan SMMM Sınavı Sonuçları Ne Zaman Açıklanır ?

Derler ki: "Bizden hüznü giderip yok eden Allah'a hamdolsun; şüphesiz Rabbimiz, gerçekten bağışlayandır, şükrü kabul edendir FATIR SURESİ 34. AYET

Allah banada kazanmayı lütfetti Hamdolsun

İnşaallah Kalan kardeşlerimizde önümüzdeki dönemde kaldıkları tüm derslerini verir ve bu meşakkatten kurtulur.:)

onlar içinde şu ayetin tesellli olmasını diliyorum.

"Rabbin seni terk etmedi, darılmadı da… Şüphen olmasın ki, âkibetin daima başlangıcından daha hayırlı olacak. Ve Rabbin sana razı olacağını ihsan edecek!"

Arkadaşlar herkese teşekkür ederim, Kalan arkadaşlar adına da tek tek gönüllerinden öpüyorum. İnşallah en kısa zamanda verirsiniz. Allaha hamdolsun hoşçakalın...

Ankara odası aramadığına göre kaldım.Arkadaşlar tebrikler.İnş gelecek dönem bende sevinçten ağlarım.Staj başlatmayı kazandığımda mutluluktan ağlamıştım.Staj yeri bulamadım,okadar zor geçtiki sonrası.Babam ameliyattan ayıldığında iş görüşmesinden gelmiştim.Staj yeri buldunmu dedi.Çok duygulanmıştık annemle.Babamı kaybettim kısa birsüre önce Maliyet dersi yüzündende zaten ruhsat almak hayal oldu.umarım herkese hayırlı olur.Hanüz hayrını göremedim.Umarım sizler görürsünüz.

nasıl geçmişti.biliyorsunuzki kabus gibi bir sınavdı kimse birşey yapamamışltı? neye göre geçirmiş?

bilmiyorum neye göre geçirmiş odadan aradılar puanını bilmiyoruz almaya hak kazandın dediler
detaylara açıklanınca bakarsın dediler
benim içinde kabustu sorunun ikisinide yarım yapmıştım geçmişim işte :)

valla umut tükendi arasanydım aranırdım bu saate izmirin bitmiştir aramaları artık 9 da kaç aldığımıza bakarız geçenleri tebrik ederim

vergi bir sorum tamdı.uygulama da başlangıçta bir hatam vardı.tek dersim olduğu ve yanlışta olsa güzel cümleler kurduğum için geçirdi heralde hoca.vergiden sözele ağırlık verin.ve hocanın istediği cümleleri kurmaya çalışın geçersiniz inşallah