28-29 Haziran SMMM Sınav Sonucunda Smmm Oldunuz Diye Arandınız mı?

blackblack

Katkı Sunan Üye
Üyelik
19 Ağu 2014
Mesajlar
149
Konum
Istanbul
Arkadaşlar odadan tebrik icin aranan oldu mu? Aramıza hoş geldiniz gibi ? Sinavi kazandıniz SMMM oldunuz gibi. Aranan varsa yazabilir mi?
 
Genç Meslektaşım Malatya SMMMO 2003 Yılından İtibaren Benim tarafımdan başlatılan uygulama ile Sizin gibi SMMM yeterlilik veya Staja başlama Sınavını kazan adaylar Bizzat oda başkanı tarafından Telefon ile aranarak tebrik edilir ve aramıza hoş geldiniz denir. Biliyorum ki birçok SMMMO bu uygulama yapılmaktadır. SMMM sınavını kazanarak aramıza katıldığınız için Sizi tebrik eder Yeni hayatınızda başarılar dilerim.
 
Son düzenleme:
Bi gözüm telefonda, ümitsiz bir şekilde bir ümit peşinden gidiyorum, Kdv nin son günü ruh durumuma bakın. Allah yar ve yardımcımız olsun...
 
inşallah iyi hbrler alırız :) .. bu serüven biter .. evrene olumlu msjlar yayalım, bakın ne güzel bir yönetmelik geldi..

tek ders bekleyen arkadaşlar birde benim gibi son hakkı olanlar için hayırlı hbr ler nasip olur .. dualarım bizlerle arkadaşlarım ...
 
Bende maliyetten beklemedeyim. Bakalım hayırlısı. Aranan olursa SMMM oldunuz hayırlı olsun diye burada paylaşırsa en azından sınavların ayni gün ya da bir sonraki gün belli olacağı anlamı çıkar.
 
Cuma 17.30 a birakacaklar büyük ihtimal. O saatte açıklayacaklar ki sıcağında herkes tesmer e yüklenmesin.
 
Üst