3-4 Aralık 2011 tarihlerinde yapılan SMMM Sınav Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan atellia
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 3-4 Aralık 2011 tarihlerinde yapılan SMMM Sınav Sonuçları

(istanbul) ayar oldum...........

bursadan aradılar beni.hoşgeldiniz dediler.smmm oldum demek güzel ama en güzeli 7 de 7 yapmak benim için o ayrı bi heyecan oldu.hiç beklemiyordum hala şoktayım.allah herkesin yardımcısı olsun darısı başınıza arkadaslar.

geç saatte aranan varmı arkadaşlar...arananlar hayırlı olsun:)

bitti arkadaşlar hele şükür.. maliyetten korkmayın puanlama bol... :D umarım bütün herkes hak ettiğini; emeğinin karşılığını alır... :) mutlu son.... :):):):):)

Hayirli olsun, darisi basimiza diyelim sonuc bekleyen Istanbullular olarak. Benim de bir tek vergi kaldi ve gecemezsem Mart son hakkim olacak. Buyuk stres :(

Evet evet evet.... 7 de 6 yapanlardan biri de benim. İlk girişimdi... odadan aradılar Önce havaya uçtum bitti bu iş dedim. Fakat tek desten kaldın dediler. İnanmadım. Dalga geçmeyin benlde dedim. Fakat gerçek acı çıktı. Vergiden çakmışım. mart sınavında görüşürüz arkadaşlar. Kazananları tebrik eder. Hepinize başarılar dilerim.

bugün aranarak sonunda bu sınavları bitirdim ve ruhsatı almaya hak kazandım
şunu söylemek istiyorum ki bu sınavlardan kimse benim kadar çekmemiştir ve nelerin döndüğünü benim kadar kimse bilmez bende benden öncekiler gibi olacağım tıpkı benden sonrakilerin de umursamayacağı gibi
stajyer iken bağırıp çağırıp duran bizler şimdi aman bana ne deyicilerden olup çıkıyoruz ve bu sistemin bu şekilde olmasına çanak tutuyoruz özellikle güven ve dürüstlüğün öne çıktığı bir meslekte tutarsız davranmamızda sorgulanır elbet bir gün vicdanlarda
Allah kimseyi stajer konumunda bırakmasın hele ki bu tür sınav sisteminde

ilk defa bu dönem sınavında 7 7 yapanın çok olduğnuu gördümm diğer derslerin sorularına bakmamıştım hiç ...ama maliyetten girdim ki en zorlayan sınavdı geçem marttan beri bu dönem acayip kolaydı bide denetim ve finansal muhasebe zorlardı demekki onlarda kolay çıkmış...ya bu sınav işi tamamen şans diyorum..ruhsatını alan arkadaşlar içinde bundan sonraki meslek haytlarında da şans diliyorum ...yeni smmm ler için bence bndan sonra şansta çok önemli olcak...ee artık tekrar sınavlara gicekler içinde şansımız bol olsn....

şu an teos tayım bazı bölümler eklemişler.sınav sonucu menüsü filan.ders adları girilen sınavlar ,kullanılan haklar tek eksik sonuçlar.İlk defa girdim sınava 7 de 6 yada 7 de 5 bekliyorum bakalım hayırlısı.Ruhsatı alan arkadaşları tebrik ederim,diğer arkadaşlarımada başarılar diğer sınavlarda tabi banada.

günaydın arkadaşlar stresli bigün daha başladı

Arkadaşlar günyadın sanırım istanbul açıklanmamış burdan gördüğüm kadarıyla

7/7 yapanlar çokmuş .şok sevndm. ne güzel ,ne mutlu size bu stresi sadece bir dönem yaşadınız. başarılı olan tüm arkadaşlarımı kutlarım.
ajşam 5,30 da iptal oalacağım için şimdiçalışmam gerek..:)))))
denetimden kalmışım diyen arkadaşımızı görünce kötü oldum . 7/6 yapıp denetimden kaldıysa ben denetimden ne yaptım acaba diye titredim resmen.
allahım ne olur denetimden geçeym diye diye akşamı bekleyeceğim. dayanılır gibi değil

günaydınlar...hadi hayır olsun günümüz arkadaşlar....hepinizin kandilinide kutlarım...

mevlit kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar...bu güzel günde inşallah hepimiz güzel haberler alırız...

Sizinde kandiliniz kutlu, MM bayramınız mutlu olsun :), Olmazsa bu günü MM ilan edelim

Herkesin Kandili mübarek olsun, umarım şehzade başkanlarımız sıcak koltuklarına ulaşmışlardır ve listeler önlerine gelmiştir. Saat 10:00 gibi de orta şekerli kahvelerini içtikten sonra arama zahmetinde bulunurlar heralde. Ya da bu saatten sonra aramasak da olur diyip 17:30 da açıklanmasını beklerler.

günaydın herkese..hayırlı kandiller

heyecan dorukta yine,asarsöre binmiyorum telefon çekmez diye:)o kadar yani hadi artıık arayın....

İstanbulu bu saatten sonra ararlarmı akadaşlar kalan süre 8 saat