3-4 Aralık 2011 tarihlerinde yapılan SMMM Sınav Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan atellia
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 3-4 Aralık 2011 tarihlerinde yapılan SMMM Sınav Sonuçları

bence de şu an burda bekleyenlerin %99 u maliyet ve tek dersten sonuç bekliyo...o yuzden de bugün geçmek bilmedi ,gözlerimiz telefonda...tıpkı benim gibi...arayıııınnnnn artıkk :o

Arkadaşlar, İSMMMO 'ndan sağlam yerden aldığım bilgiye göre gerçekten daha ellerine sonuçlar ulaşmamış. Ama akşama doğru bekliyorlarmış. ;) Herkese kolay gelsin.

ya artık işi felan bıraktım. Sadece sizi takip ediyorum. Benim 3 dersim var vergi yakar eğer yakarsa

diyelimki ellerine saat 5 te geçti ondan sonra ararlarmı ya biz şimdi gece 23:00 de de telefon gelecek diye bekliyecekmiyiz ya.
Nasıl bir ızdırabtır bu Rabbim :)

:(arkadaşlar, az önce sağlam bir kaynaktan aldığım bilgiye göre sonuç listeleri bugün ulaşmayacakmış odaya. bu yüzden kimseyi aramayacaklar.. yarın aramaya başlayacaklarmış. bilginize.

arkadaşlar...ben de az önce ismmmo dan staj şefi ismet bey ile görüştüm,gerçekten listeler henüz gelmemiş,onların da aldıkları duyuma göre akşam saatlerinde ankara dan gelecekmiş ve yarın yöneticilerin izniyle aramalar başlayacakmış...yani bugün beklemeyin,aramalar yarın yapılabilir ancak dedi kendisi...napalımm..kısmet yarına artık sanırım... ::)

Valla arkadaşlar ben işime bakıyorum artık o kadar bekledik 1 gün daha bekleriz aramasınlar daha iyi bu seferde onu aradılar beni niye aramadılar stresi başlıyacak Allah hepimizin yardımcısı olsun

Yaa ne biçim iştir bu yaa geçen sınav döneminde de söyledikleri tarihten önce açıklamışlardı, teosa rastgele girip maliyetten çaktığımızı görünce dumur olmuştum tam da arefe günüydü, çok güzel bir bayram hediyesi(kapağı) olmuştu. Bence yarın arayacaklarsa hiç aramasınlar, yarın nasıl olsa sistemden( o da eğer kilitlenmez açılırsa görürüz) nolcak yani oda başkanı arayıp aramıza hoşgeldin kırmızı başlıklı kız muhabbetimi çekecek. Adam da sıkılmıştır zaten her dönem ne diye arıosak bunları diye hayıflanıyodur.

Bu arada en son temmuz sınavına girip tek dersten kalanlar için, sınava gireli 7 ay olmuş sınav açıklanalı da 5 ay. Ömrümüz bu sınavlarda geçti yaa.

lütfen arasınlar ,ben de 7 yıldır bekliyorum aramıza hoşgeldiniz demelerini

Merhaba arkadaşlar.... bende stresten bayılmak üzereyimm... Sanırım bugün açıklanmayacak bu stresten yarını nasıl getirecez onu düşünüyorum.... Offf

Valla bakmayacağım dedim buraya 10 dk. dayanamadım gene baktım :)

En azından cevap anahtarını açıklasalardı :-X

Sınav sonuçlarını telefonlara mesaj olarak atsalarda kurtulsak

bu mesleğe adım attığım şu süre içersinde dekontlu olarak 9,400 tl harcama yapmışım, bunlar sadece görünen kısım birde görünmeyen var tabi... stresi de ayrı bir cabası,,, :-[ Eh bir zahmet arasınlar artık..

Bundan sonraki masraflar güzel bi araba alırdık :)

Saat 3 ten sonra bence aramazlar, bu demek oluyor ki hiçbir odaya henüz sonuçlar ulaşmamış. En kötüsüde diğer oda başkanları cayır cayır ararken sizinkinin aramaması. ya hepsi aynı anda arasın ya da hiç aramasınlar

Hangi devirde yaşıyoruz mail atamıyorlarmıydı illa kagıt ortamındamı olacaktı bu işlem.

Mesaj atsınlar , Saat kaç olursa olsun.Kurs için hemen atıyorlar.

arkadaşlar...bugün arama yapmayacakları kesin...ben görüştüm ismet bey ile...bugun beklemek boşuna olur...ama yarın sabahtan itibaren aramaya başlayacaklar...eh bu kadar bekledik...sonuçta 24 saatten az kaldı...biraz daha bekleriz napalımm.. ;D