3-4 Aralık 2011 tarihlerinde yapılan SMMM Sınav Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan atellia
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 3-4 Aralık 2011 tarihlerinde yapılan SMMM Sınav Sonuçları

hüseyin168030 ' Alıntı:
arkadaşlar ben finansal muhasebeden tedirginim tüm yevmiye kayıtları yaptım buyuk defter kayıtlarını yaptım gelir tablosu bilançoyu yaptım 5000 TL zarar bulmuştum fakat kapanış kaydını yapmayı unutmuşum birde bilanço tutmuyordu :-\ 50 puan verirler mi acaba

arkadaşım moralini bozmak istemem ama 8.000 TL kar çıkıyor dehanın sitesinde soru ve cevaplar var

halilaklan ' Alıntı:
eğerki sözel soruyu yaptıysan alırsın. Yevmiye kayıtları önemli yanlış hatırlamıyorsam 60 puan felandı orda punalama vardıya

Bende bilonçayu yetiştiremedim. Hiç başlamadım bile. Ama gelir tablosunu yaptım. Sözel soruyu yaptım. Yalnız ben 5800 kar buldum. T ye aktarırken yanlışş aktamışım ama finansaldan geçerim. Kayıtlarım doğru çünkü

arkadaşım moralini bozmak istemem ama 8.000 TL kar çıkıyor dehanın sitesinde soru ve cevaplar var

doğru ben sınavdan sonra cevaplara baktım. 800 tl fark vardı. ben demin yanlış yazdım sanırım. yoksa sadece 800 tl fark var :)

uyarınız için teşekkür ederim

finansalcı nasıl puan veriyor arkadaşlar bilen var mı
karı illa aynı bulmamız şart mı 50 yeter bana

Eğerki sınav soruları elindeyse üzerinde yazıyor notlaması. Sözeller 20 puan Yevmiye kayıtları 60 puan gelir tab.5 puandı sanırım bilançoda 10 puan gibi hatırlıyorum.

arkadaşlar TEOS e 2011_3 sınavlara GİRİLDİ diye eklediler. Acaba notlarıda ekliyorlar mı dersiniz.

Teosweb girildi demesi bursey degistirmez sanirim yarin aciklancak sanirim.

evet doğru sölüyosun az önce öyle yazmıyordu,bi hareketlilik var sanırım gerçi ben de dersaneyi aradım henüz kimse aranmamış,yarın başlanırmış aranmaya ve de soyadının alfabetik sıralamasına göre aranıyormuş...bence yarın artık kesin başlarlar ve işkence umarım biter... ::)

arkadaşlar öncelikle sınav sonuçlarının herkes için hayırlı olmasını diliyorum.ben teos üzerinden giriyorum fakat sınav sonuçları ile ilgili bölümü bulamıyorum.yardımcı olursanız sevinirim.

vallaha arkadaşlar sizi takip ettikçe heyecanladım:D şu güne kadar hiç umursamıyordum.Hepiniz burdayken bi tahminlerini almak istiyorum.Maliyet sınavında çok dikkat etmeme rağmen birşeyi yanlış almışım:( 1.soruda formuller ayrıntılı hesaplamalar,kapasite kullanım oranları toplam maliyetleri hepsini yaptım fakat birim maliyeti bulurken nasıl gözümden kaçtıysa 900 yerine 9000 e bölmüşüm:) tabi sonuçlarda 40 - 50 - 46 yerine 4 - 5 ve 4,6 diye çıktı.Sizce bu soruya 0 dıfır puan mı verir.Ayrıca 2.soruyuda yaptım tabloyuda çizdim.Ama yine 50 alamam diye korkuyorum:( sizce kaç alırım?

nefesini__tut ' Alıntı:
vallaha arkadaşlar sizi takip ettikçe heyecanladım:D şu güne kadar hiç umursamıyordum.Hepiniz burdayken bi tahminlerini almak istiyorum.Maliyet sınavında çok dikkat etmeme rağmen birşeyi yanlış almışım:( 1.soruda formuller ayrıntılı hesaplamalar,kapasite kullanım oranları toplam maliyetleri hepsini yaptım fakat birim maliyeti bulurken nasıl gözümden kaçtıysa 900 yerine 9000 e bölmüşüm:) tabi sonuçlarda 40 - 50 - 46 yerine 4 - 5 ve 4,6 diye çıktı.Sizce bu soruya 0 dıfır puan mı verir.Ayrıca 2.soruyuda yaptım tabloyuda çizdim.Ama yine 50 alamam diye korkuyorum:( sizce kaç alırım?
50 alirsin dostum kademeli dagitimin hatasiz oldugunu varsayiyorum.

heyecan için erken değil mi?
ben mi yanlış biliyorum,yarın aranır sanırım ruhsat alanlar.
inşalah bekleyen herkes aranır. benim aranmama daha çok varrrrrrrrrrrrr
4 ders kadar.offfffffffff
gel cum a ge
ben de heyecan yaptım şimdi. şimdi ne olacak:)

sınavı geçenlerimi arıyorlarr gerçektenmi ben aralıkta ilk kez girdim ve heyecandan ölmek üzereyimmmmmmmmmmmm.........sorular yüklenmiş bu ardaaaaaa

ee ben soruları bitürlü açamıyorumm:(((

pardon bu teos ta nerde bu sonuç yada sınav görüntüleme.bende öyle bir bölüm yok:S

En ustte solda sekme var tikla ordan menu cikiyor.

arkadaşlar sanırım eli kolu uzun olanlar yine sonuçları önceden öğrendi faceden birisi 3 saat önce mali müşavir olduğunu öğrendiğini yazmış, nasıl oluyor anlamadım.

hadi yaaa:((( gerçi çok şaşırmamak lazım:(( da bende de bi umut oldu hani şimdi türmob çok eğitim vermeye başladı yaa:)) ee doğal olarak nakittede sıkışmış olabilir :)) belki bu dönem öle bi kıyak yapııp şöle 40 lık kağıtları falan geçirirler:)))))yani eskilerden duymadık şeyler değil olabilir gözüyle bakıyorum:))

arkadaslar en üstte solda stajyer ekranı diye bir yer var oradan da hiç bir şey görülmüyor.ne sınav sonucu var ne de sorularla ilgili bir bölüm falan.yardımcı olursanız sevinirim.