3 Aydır İş Arıyorum...

maniac_lord

Katkı Sunan Üye
Üyelik
10 Ocak 2010
Mesajlar
227
Konum
İstanbul
3 aydır işsizim. Bağımlı mali müşavir olarak başvurmadığım ilan kalmadı. Birkaç yer döndü defterlerini tutup veri girişi yapmam karşılığında 4 bin lira teklif ettiler. Bu rakamın üzerinde hiçbir yer para vermiyor. 10 seneye yakın tecrübem yüksek lisansım var. Ayrıca evliyim ve borçlarım var. Bu para beni kurtarmıyor. İstediğim şartlarda iş bulamıyorum. İstanbulda ikamet ediyorum. Eğer smmm arıyan tanıdıklarınız varsa cv gönderebilirim. Teşekkürler.
 
malesef ki ücretler düşük. benim 4 yıllık tecrubem var 3500'den yukarı teklif eden olmadı. ticketla felan 4000'i geçen yer vardı ama ön muhasebe olduğu için gitmedim. asgari ücret 2020 tl iken 2800 teklif edenlerde oldu.
 
Sizin yine iyiymiş. Ben de 10 yıl boyunca çeşitli sektörlerde ön muhasebede çalıştım şuan işsizim. Yalan değil mezun olduğumdan beri genel muhasebe tecrübem olmadığı için hiçbir yer kabul etmediği gibi yetiştirmeye de vakit ayıramayız diyenlere denk geldim hep. Stajımı bile zor bela bitirdim. Yaşım 35. En son bir yer buldum 2 ay maaş vermem becerirsen asgari ücretle başlarsın dedi. Tamam gm tecrücem olmayabilir ama o kadar eğitim aldık yapamayacak da değilim. Geri zekalı yerine koydu resmen. Küfür etmemek için zor tuttum kendimi. Bu yaşa kadar olmadıysa daha da olmaz benden sanırım. Belediyeye simit tezgahı başvurusu yapıcam olmazsa küçük bi dükkan bulup çay ocağı açmayı düşünüyorum (şaka değil). Ruhsatı da dükkanın camına asarım artık.
 
Üst