personel maaş programı

3 Ayrı Şehirdeki İş İçin Tek SSK Dosyası

merhaba,
3 farklı ilin (ankara, istanbul, izmir) dinlenme tesis işinin ihalesi tek dosyada ihale edilmiş. ssk dosyası ihale edilen şehirde, yani ankarada mı, ortak olarak açılması gerekiyor. yoksa izmir ve istanbulda da ayrı dosya mı açılması gerekiyor.

Ynt: 3 ayrı şehirdeki iş için tek ssk dosyası

her tesis için faaliyet gösterdiği yerin ssk müdürlüğüne başvurmanız gerekiyor.

ankara,istanbul ve izmir de ayrı ayrı ssk dosyası açtırmanız gereklidir. ayrıca yine aynı illerde bölge çalışma müdürlüklerine işyeri bildirgesi vererek işyeri dosyası açtıracaksınız.

aslında bize sadece ankarada tek dosya açtırmanız yeterlidir şeklinde bilgi verdiler. ve biz de ona göre sadece ankara ssk ya işyeri bildirgesi verdik. ama şüphede kaldığım için forumda belki daha önce böyle bi olayla karşılaşan vardır diye sormak istedim..
ilginiz için teşekkür ederim arkadaşlar..

ama biz ssk dosyasını ankarada açtık tek ihalede birleştiği için... sizce bu saatten sonra bişey yapmalı mıyız ???

ssk dosyasını ankarada açtık diyorsunuz.
* soruyorum size; bu ihaleyle ilgili istanbul ve izmirde çalışan işçiler varmı?

evet var.. 3 ilde de çalışan işçi var. ve biz bunların hepsinin girişini ankaraya verdik. çünkü böyle bilgi verdi ssk daki memurlar.. ve hala da aynı şeyi söylüyorlar. ama biz kuşkuda kaldık..

sn talihim makus,
işçiler hangi ilde çalışıyorsa ,o ildeki ssk bölge müdürlüğünde işyeri dosyası açılır.istanbulda,izmirde çalışan işçiyi ankarada ki ssk da sigortalı gösteremezsin.yanlış uygulamadır. ilerde bak başınız çok ağrır.

memurun sana doğruyu söylediğinin garantisi varmı?
1-ankaradaki işçiyi; ankaradaki ssk ya,+ankaradaki bölge çalışma mdr.ne,
2-istanbuldakini ,ist.sskya+ist.bölge çalışmaya,
3-izmirdekini,izmirdeki sskya+bölge çalışmaya ayrı ayrı bildirmelisin. bunun haricinde yaptığın uygulama yanlış/hatalıdır.

sn. nisan123
bende öyle düşünüyorum ama bildiğiniz gibi bazı memurlar yardım etmek isterken yanlış yönlendirebiliyo..

ilginiz için teşekkürler..

Ynt: 3 Ayrı Şehirdeki İş İçin Tek SSK Dosyası

zaten hepsini aynı yerde göstersen bile (ki bu yanlış uygulamadır)

pesonel sayısı yüklü olacağından iskur tarafından eski hükümlü, özürlü ve terör maduru
çalıştırma yükümlülügüne girebilirsiniz

doğru olan ayrı ayrı yerlerde ssk, işkur ve bölge çalışmayı açmaktır.
ayrıca maaşlar bahsi geçen yerlerde ödeniyorsa muhtasarını da
oralarda ödemeniz gerekecektir.

talihim makus ' Alıntı:
sn. nisan123
bende öyle düşünüyorum ama bildiğiniz gibi bazı memurlar yardım etmek isterken yanlış yönlendirebiliyo..
ilginiz için teşekkürler..

Bence siz,memurların yönlendirmesi ile iş yapmaktan kaçının.En kısa zamanda bir sm,smmm ile çalışmaya başlamanızı tavsiye ederim.

Ynt: 3 Ayrı Şehirdeki İş İçin Tek SSK Dosyası

Sn. Nisan123 e katılıyorum

profosyonel hizmet almak sizin için en sağlıklısı olur
Çünkü bizlerin görüşleri her ne kadar doğru olsa da
sizin anlattıklarınız doğrultusunda cevap veriyoruz