3 Mart Sınav Sonuçları ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyza
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

beyza

Katkı Sunan Üye
3 Mart sınav sonuçlarını öğrenmek için heycanla geldim tc kimlik numaramı girdim ama hiç bişey çıkmadı. Sınav sonucumu göstermedi, Niye acaba ? Sonucunu öğrenen arkadaşlar var mı ?????

Ynt: 3 Mart Sınav Sonuçları ?

bekle daha belli olmadı 10:00 gibi belli olur

çok teşekür ederim rahatlattınız beni. ben de korktum sınavım geçersiz mi oldu diye. Kazanamim daha iyi, böyle olmasında.

yok kazanırsın sende bende kazanırım merak etme ama bu sonuçları gece 12den sonra yayınlamaları gerek insanları bekletiyorlar stress yaptırıyorlar

saat 10 oldu niye hala açıklanmadı ya. yoksa açıklandıda benimki mi yok.

sınav sonuçları açıklanalı 1 saat oldu arkadaşlar

arkadaşlar sınav sonucunu öğrendim ve yıkıldım bu 3.girişim yine olmadı,artık denemenin anlamı yok diye düşünüyorum çünkü insan emeğinin boşa gittiğini anlıyor 75 net bekliyordum 58.net geldi,zaten not sistemide belli değil,ne yapıcaz,ben umudumu yitiricem ne yapmamız gerek islam çankaya ile çalışmadım ben ama 3 aydır işe dahi girmeden çalıştım umutluydum ama olmadı,daha iyi tavsiyesi olan varmı,yoksa yönmü değiştirelim...çaresizim

Merhaba,
Sınavı kazanamamış olmana üzüldüm.Hiç bir şekilde yılma.Zaten çalışmışsın eminimki bir sontraki sınavda daha başarılı olacaksın.Benim stajım bitti.Yarın ve pazar günü yeterlilik sınavlarına gireceğim.Seni çok iyi anlıyorum.Ben açık öğretim sınav sistemine göre sınava giren ilk stajer adaylarındanım.İlk Umut yayınlarının kitabıyla hazırlanmıştım.Çok yeterli bir kitap değildi aslında.Ama denetim ve huhuk sorularında o kitaptan çalışmama rağmen başarı kazandım.Birde Murat Açık Öğretim yayınlarının test kitapları var bol bol test çözdüm.Sana tavsiyem yılma ve bir sonraki sınavda denetim,huhuk ve özellikle vergi mevzuatına iyi çalış.Çalışırken de klasik sisteme göre değil test tekniğine yönelik çalış.Konuyu okuduktan sonra burdan şu tarz bir soru sorabilirler diye fikir yürüt.ezber kesinlikle yapma.gerek yok çünkü.sadece defalarca okuyarak ve bol bol test çözerek başarılı olabilirsin.Unutma insan istedikten sonra her şeyi başarır.3 ay sonra güzel haberlerini bekliyorum.sevgiler

Snavı kazanamamış ve tekrar sınava girecek olan arkadaşlarıma ufak bir tavsiyede bulunmak istiyorum.
Sınavda soruları çözerken sıkıldığınız anda soruları sondan başlayarak başa doğru çözmeyi deneyin.ASma dikkat edin cevap kağıdında kaydırma yapmayın.

teşekürler ama ben yine başarısız olursam diye bir duygu var içimde anlatılamaz,senin söylediğini yapmaya çalışıcam ,belki de ara vermem gerek,böylece daha iyi adapte olurum,eğer girersemde dediğiniz gibi konuyu okuyup test çözmek gerek,bazı arkadaşlar kursa gitmeden başarılı olamazsın diyorlar ne dersin,umarım sınavın iyi geçer,başarılar .Tavsiyelerin için sağol

sana tavsiyem arkadasım çıkmış sorular üstünde yoğunlaş,bende islam çankayanın kitabından ezberleyip sınava girmiştim 61le son anda kazandım o kadar çalışmama rağmen ilk girmemde kazandım ama kazanamayabilirdim.Sana tavsiyem ya adamlar belli başlı stilde soruyorlar bunu sınavdan 1 yıl sonra anlayabildim.M esela son sınavdaki sorulara baktım en az 15 soru aynıydı aklımda kalan usul.zaman aşımı inan aybı soru bizede çıktı mesela kınama cez.sadece test çöz demek istemiyorum elbette beynine albileceği kadar bilgiyi yükle ama az soru çıkan yerlerde çalalayıp durmayın benim yaptıpğım hataya düşmeyin yani konuları 10 15 bölüme ayırarak kesinlikle aynı süre tanımayın misal iktisadın o ilk talep arz ,işte monopol falan onları çalısın meslek hukukunu kaçırmamalısınız 8 soru var ve hepside çıkmış sorular defter tutma falan sınavı kolay haline getirmelisiniz öyle yandım bittim derseniz zaten öyle demeyenler kazanacaktır.Size basarılar dilerim Allah yardımcınız olsun inş.kazanırsınız

iyide bende test çözerek girdim sınava konu anlatımına çalışmadım,anladımki konu anlatımına çalışmak gerek,islam çankayanın kitabını alsammı yoksa bende murat yayınlarının 2005 yılı smmm staj başlatma kitabı var ondanmı çalışsam,konu anlatımına tekrar çalışmam şart,teşekürler...

bende sadece test çözerek çalıştım sınava ve son bir hafta izin alarak çalıştım anladım ki açıköğretim gibi son hafta çalışarak geçilmiyormuş 1 hafta sonra sıkı günlük bir çalışma yapacam hep böyle diyorum ama yapmıyordum bu sefer inşallah yapacam tek tek ders kitaplarını okuyacam birde çalışma kitapı alacam hayırlısıyla ikinci girişimde vermeyi hedefliyorum.

ben bu sınava 4.girişimde kazandım umudumu hiç kaybetmedim ;kazanamayan arkadaşlara tavsiyem çıkmış sorulara çalışsınlar konularada fazla derine dalmadan bir kere okusunlar inanın başarılmayacak bir sınav değil hiç umudunuzu kaybetmeyin her akşam 2-3 saat çalışın son 20 gün kendinize program yapın çalışıyorsanız işten izin alın ve devamlı soru çözün vede başarmak için inançlı olun ,istekli olun ınanıyorum ki başaracaksınız ....

iyide kazanan arkadaşlar hala söylemediler ,islam çankayanın kitabını mı alalım,yoksa farketmezmi?