300 MB' lık Dev Ders Arşivi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan TIMARLI
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 300 MB' lık Dev Ders Arşivi

Arkadaşlar linke tıkladıktan sonra belli bir süre geri sayım yapıyor süre bitiminde belli harfler ve rakamlar çıkıyor genelliklede 6 adet çıkıyor bu harflerin ve syıların üstünde belli hayvan resimleri oluyor.bu hayvan resimli harfler ve rakamlardan SADECE KEDİLİ OLANLARI kutucuğa yazacaksınız toplam 4 tane oluyor bunu yaptıktan sonra download etmeye başlar. download bittikten sonra diğer linkleri indirmek için belli bir süre beklemek gerekiyor. BEKLEMEMEK İÇİN modeminizi kapatıp 30 saniye bekleyin ve tekrar açın anlatılan işlemleri tekrar yapın bu kadar basit kolay gelsin. Hayırlı çalışmalar. Emeğe saygı. Teşekkürler.

çok teşekkür ederim.Emeğinize sağlık.

Rica Ederim arkadaşlar ben teşekkür ederim İNŞAALLAH faydalı olur. İyi Çalışmalar.

teşekkürler arkadaşım. indirmeye başladım bakalım nasıl bişi...

Arkadaşlar merhaba
Sayın TIMARLI dosyalarını açamıyorum.
sizden ricam açan arkadaşlar bana MALİYETİ özele mail atabilir mi ?
saygılar.
rast gele

Arkadaşım Dosyalarda sorun yok Yanlış yaptığın bir şey vardır açıklamalarıma dikkat et.
SAYGILAR.

ÇOK ÇOK TEŞEKKÜRLER...

(Büyük harf yasaktır. NG)

Rica ederiz. Arkadaşım İnşAllah faydalı olur. Afiyet olsun.. ;D ;D ;D ;D ;D

Sayın Tımarlı,
hocam ne desem bilmiyorum ilk bölümü indirdim bu ne yaaa ,
ne teşekkürü hocam, böyle bi emek için ben Allah razı olsun derim sadece, eline koluna aklına sağlık,
derdime derman oldu...

Rica Ederim Kardeşim hepimizden ALLAH razı olsun ben teşekkür ederim herkese hayırlı çalışmalar.
ALLAH yar ve yardımcımız olsun.

arkadaşım notları bugün gördüm ve kolaylıkla indirdim. Emeğine sağlık kaynak olarak kararsız kaldım hangi kitabı alacağıma karar veremedim notlarını gördüm. en yakın zamanda çalışmaya başlıycam. Çok teşekkür ederim. ALLAH razı olsun.

notlar tek kelimeyle süper..ciddi emek harcanmış toparlamak için..sınava girecek herkese

gereken şeyler var..geçimiş yıl sorularından tutundan ders notlarına kadar..

çok teşekkür ederim sn.tımarlı..büyük bir iyilik bu..

emeği geçenklere teşekkürler..

bende indirdim gerçekten o kadar çok şey var ki hepsine bakamadım bile :o :o çok sağol eline sağlık