4 aralık maliyet muhasebesi hakkında

Ynt: 4 aralık maliyet muhasebesi hakkında

bence sorular bu sefer çok kolaydı ve son iki dönemim özürünü dilediler
birinci soru 50 46 40
2 sorda a da 50000 b de 50000

1. sorunun cevapları 50 46 40;
2. sorunun cevapları 50000 50000

bende sonuçları böyle buldum arkadaşlar..fakat 2.soruda b şıkkında saçmalamışım..50bini buldum fakat..esas üretimdeki rakamların toplamına bölmüşüm sınav sitresiyle..kademeli dağıtımda 50bin buldum..bunu kabul ederlermiki..yoksa hiç mi puan gelmez bana burdan

katamaran ' Alıntı:
bende sonuçları böyle buldum arkadaşlar..fakat 2.soruda b şıkkında saçmalamışım..50bini buldum fakat..esas üretimdeki rakamların toplamına bölmüşüm sınav sitresiyle..kademeli dağıtımda 50bin buldum..bunu kabul ederlermiki..yoksa hiç mi puan gelmez bana burdan

arkadaşım birinci sorunun cevabını da doğru bulduysan belgen hayırlı olsun :))

bu formu takip etmek benim için çok iyi oldu hiç umudum olmayan maliyet sınavına burdaki görüşmeler sonucunda girdim çok iyi geçti hamdolsun bir sorum olacak ortalama 59,75 gibi bir rakam olursa 60 a tamamlanıyor mu ?

bende çok korkmuştum maliyetten ama bu vicdansızlar belgeyi hediye ettiler bu sefer

ahh arkadaşım nerdeeeee..son olarak vergi var benim başımın belası..

arkadaşlar..a şıkkında kademeli de 50bini buldum..b şıkkında zırvalamısım cevap 50bin yazmadım da..50bini bölmüşüm dağıtım ölçülerine..bu anlamda soruyu komple yanlıs saymazlar değil mi..

Daha hakkım var olmazsa yükseltme sınavına giricem merak ettim normal şartlarda yeterde sadece maliyette normal maliyetin hesaplamasını yanlış yapmışım ona göre 80 verseler sıkıntı yok ama bunların nerden ne puan kıracağı belli değil neyse buna da şükür maliyeti verdik

Benim bulmuş olduğum cevaplar

Tam Maliyet=50 TL
Değişken Maliyet=40 TL
Normal Maliyet=46 TL

Kademeli Dağıtım
A=50.000 TL
B=50.000 TL

Haydi hayırlısı.

Benim bulmuş olduğum cevaplar

Tam Maliyet=50 TL
Değişken Maliyet=40 TL
Normal Maliyet=46 TL

Kademeli Dağıtım
A=50.000 TL
B=50.000 TL

Haydi hayırlısı.

2. soruda a şıkkında dağıtımı yapınız b şıkkında gider dağ tablosunu yapınız yazmıyormuydu

şunun için soruyorum gider dağ. tablosunu yaparsan zaten a da ve b de 50.000 olduğu gözüküyor ayrıca a da 50000 b de 50000 yazmak mı gerekiyordu ?

1. soruyu doğru yaptım sonuçları doğru buldum ama 2. soruda biraz karıştırmışım 50 bana yetiyor sizce 1. sorudan kırpacakları bir yer varmı ? birde finansal muhasebe tanım yevmiye defteri kebir gelir tablosu bilanço yaprım ama sonucu yanlış çıkardım iade kayıdndan sonra STMMM ve 153 kaydını yapmadığım için sonuçta kar zarar çıkmadı 2-3 tane yevmiye hatası vardır belki sizce buı dersden de50 alabilirmiyim teşekkürler. Bunları sormam daki amaç eğer bunları geçtiğimi düşünürsem sadece vergi kalıyor artık 3 ay ona çalışacağım lütfen fikirlerinizi paylaşın

maliyetten ders notu var mı acaba arkadaşlar evde çalışıp bu dönem girmek istiyorum. bu aralık sınavında maliyete çalışmadım diye girmedim. evde çalışıran acaba hallederbilir miyim sizce
önüm dedaha 3 snav var ve ben bir kere giridm.ama dershaneye gtmeye vaktim yok . beni rahat yönlendirecek bir imkan var mı acaba sizde ? maliyet ve vergi. malesef çok uğraştım ama göz göre göre vergiden geçemedim ya . tüm önerileninizi bekliyorum. teşekkürker

bence finansal dan geçersin arkdaş
daha önce kar yerine zarar çıkarını bile geçirmiler.inşlalah geçerisn

ben şimdiye kadar bütün sınavlarımı evde çalışarak verdim 3 dersim vardı düne kadar maliyet ve finansal geçerim diye düşünüyorum sadece verdi kalıcak hepsi bittiğinde notlarımı vereceğim lazım olan kişilere maliyet için bir yorum gelmemiş :)

nurbanu ' Alıntı:
bence finansal dan geçersin arkdaş
daha önce kar yerine zarar çıkarını bile geçirmiler.inşlalah geçerisn

maliyet ne olur nurbanu sence 1.soru tam oalrak doğru ve puanı 50 bi aksilil olma ihitmali varmı sence