4 Mart 2006 Smmm Staja Başlama Sınav Soruları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan _semra_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
özür

Tamer Başkan; kusura bakmayın ; dalgınlık. Şu an küçük harf ve ya büyük harf düşünemiyorum. Özür.

Ne kadar da zeki bu tesmer yaaa. Bunlar benim gözlerimi yaşartıyorlar... İş işten geçmiş hesap makinesi ibresini kaldırıyorlar... Elim kolumuz bağlı maalesef. Belki de alıştırmaya çalıştırıyorlar bizi böyle şeylere. Daha bunun stajyerlik süresi var, yeterlilik sınavları var, kimbilir daha neler göreceğiz...?

:? Arkadaşlar bence son saatlere girdik.Bu akşam yada yarın sabah ben sonuçların açıklanacağını tahmin ediyorum.Hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum. "Thatslife" Selamlar....

arkadaşım tesmer i arayanlar olmuş ve ayın 17 sinde açıklanaBİLİR denmiş bence biraz daha sabır zannetmiyorum 17 sinden önce açıklansın

iptal edilen sorularin hangisi oldugu ile ilgili bir bilginiz var mi, aranizda hatirlayanlar var mi??

sorular:

A kitapçığı : 11, 15

B kitapçığı : 8, 12

arkadaşlar ben sıkıntıdan uyuyamıyorum on gündür gözlerim ağrıyor benim ve benim gibi sıkıntı çeken bizlerin haklarını bunlar nasıl ödeyecek ben bu işten vazgeçmeyi düşünüyorum bunun staja başlatma sınavı böleyse bitirme sınavlarını düşünemiyorum bizler bunu ilk 1500 e girip kazanırsak:) galiba 2 sene sonrada yeterlilik sınavlarında aynı şeyleri tartışıyor olucaz hepimize geçmiş olsun dava açsakta hiç bişey değişmez sonuçta burası Türkiye baklava çalan çocuğa hapis yatıran düzen bizlere ne yapmaz Allah muhafaza İnşallah hepimiz için hayırlısı neyse o olur :(

8) Aynen.2 gündür internet adresini tıklıya tıklıya bir hal oldum.Ümidim vardı erken açıklanır diye ama şimdi bunlar yarında açıklamazlar:(( Ne zor şey böyle beklemek.İyice stres bastı anlayacağın.Acaba yarın saat kaçta açıklanır...

arkadaslar merak ettım ayın 17 sı deyıp duruyoruz ...pekı bu 17 nerden cıktı??cunku kendımı yarına odaklamıs vazıyetteyım.ama ıcımden bı ses bu haftasonunun da oturup beklemekle gececegını soyluyo...

8) Sınav giriş belgesinde 17/03/06 tarihnide açıklanacağı yazıyor ama bu belgeye güvenmemek gerektiğini öğrettiler bize...sağolsunlar..

arkadaşlar o konuda haklısınız bi arkadaş tesmeri aramış ve sınavdan 15 gün sonra açıklanır demiş yani pazartesi günü açıklanır demiş bekle bekle ne olacak bilemiyorum.sadece duyuntu kesin olarak bilmiyorum

yarın akşamüstü mutlaka açıklanır arkadaşlar.10-15 gün içinde açıklıyorlar. benim 2.girişim bu sınav geçen sınav söyledikleri gün akşamüstü açıkladılar. açıklandıktan sonra herkes puan ve notlarını yazarsa iyi olur böylelikle 1 soru kaç puan aşağı-yukarı hesaplamaya çalışırız.puanlama sistemleri çok garip.(bir çok garip olan şey var gerçi ya)

Arkadaşlar ben de yarın açıklanacağını düşünüyorum... Açıklansın artık içim dışım bu sınav oldu, elim kolum bağlı bekliyorum.
Gerçekten biri adam gibi bir konu açsa da konuşsak orda... Her gün bu sitedeyim ama kimse bir şey yazmayınca ben de bir şey yazmıyorum... Veya sınav hakkında konuşmak isteyen varsa msne beni ekleyebilir. Saygılar;

gül hanım bi mahsuru yoksa geçen sınav çalıştınız mı ve kaç soruyla kaç puan aldınız yazarsanız sevinirim
şimdiden teşekkürler

"gül" alandan tahmini doğru sayın kaç? Birde anlamı yok ama şu amort.soruda tesmerin cd.de hurda değeri düşüp amort.hes.lanmış.Varmı böyle birşey yaa.Sence cevap 5000,6000 ? ayrıca muvazaa sorusu mutlak mı nisbi mi? , birde işsizlik ödneneğini sorarken en fazla diye bir ayrım varmıydı(normalde asg.ücr.%50 si ama en fazlada asg.ücr.kadar) peki köpekli soruyu ne yapmıştın.bunlar kafama takılanlardan.cevaplarsan sevinirim.

geçen sınav çalışmıştım hatta ismi lazım olmayan bir dersaneye bile gitmiştim alandan 61 g.kültürden 6 doğrum çıkmıştı ve 57,44 almıştım. bu sınav hiç hazırlanmamaıştım geçen sınavdan dolayı moralim bozulmuştu.ancak gene 59-60 civarı alan 10 civarında da g.kültürden bekliyorum. köpekli soru sözleşmede yer belirtilmemiş ise sözleşme anında mal neredeyse orada teslim yani bodrum'da. amortisman sorusunda da 5 yıl sonraki hurda değerini bugün bilemeyiz bence o yüzden hurda değer düşülmez diye düşünüyorum uygulamada da hiç hurda değer düşmedim bugüne kadar. ayrıca geçenlerde sınav soruları ve cevaplarını yazmıştım bakarsanız sevinirim.

arkadaşlar selam benimde 2.sınavım ilk sınavda 47 alan 15 g.kültür sorusunu doğru yapmışım 50,98 not almışım bunun hesaplanma şeklini bilen varsa açıklasın lütfen ben bi türlü çözemedim bir arkadaşımda 47 alan 10 g.kültürle 54'e yakın bi not almıştı