4 Mart 2006 Smmm Staja Başlama Sınav Soruları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan _semra_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
verginin oluşması için öncelikle ilk şart nedir arkadaşlar. bütçe kanunumu devletmi?

arkadaşlar dilerim hakeden herkes kazanmıştır ancak bunun bir de diğer yanı var kazanamayanlarla bilgi alış-verişi yapmak için yeni bir başlık açtım.sonuçlar açıklandıktan sonra orada kazanamayanlarla orada haberleşiriz. başlık adı 24 haziran 2006 staj başlatma sınavına hazırlananlar

53 alan 11 genel olmak uzere 53 42 aldım ılk sınavdan...bakalım bu sınav ne olacak?bana ozel bı dershaneden 60 ı gecmek ıcın 120 sorudan 75 net cıkarman gereklı dedıler.Galıba can egrısı falan hesaplamadılar.Bılmıyorum 75 de az degıl...yarına acıklanabılır buyuk ıhtımal.Herkes ıcın en hayırlısı olsun ınsallah

vergi sorusu

bence devlet olmalı. devlet olmadan bütçeyi kim yapacak. ilk şartı soruyorlardı.

Günaydın Arkadaşlar...Tesmerin sayfasına neden giremiyoruz sizce? Acaba sonuşlar her an açıklanabilir mi yoksa herkes girmeye çalıştığı için mi açılmıyor nedersiniz?

ben aksamı beklıyorum...sımdı pek umıdım yok.belkı de ıkındı ye dogru.bakalım hayırlısı..ama ben tesmer ın sayfasını da acamadım..ne garıptır???

Evet Arkadaşlar ben kazandım.71,050 puan....
Genel kültür 14 doğru 6 yanlış
Alan 65 doğru 35 yanlış

Hepimize geçmiş olsun..

arkadaşlar ben maalesef kazanamadım.sınavım çok güzel geçti hatta forumda cevaplanan soruların hepsine verdiğim cevaplar doğru ama nasıl bir sistem uygulanıyor da geçemiyorum anlamadım.daha önce çalışmadığım sınavlarda daha yüksek puan aldım ama bu sınavdaki soruları doğru cevapladığım halde geçemedim.ne yapıyorlar bilgimi sınıyorlar kuramı çekiyorlar ne yapıyorlar.
ayrıca itiraz etsem ne gibi sonuçlanır.daha önce itiraz eden oldumu hiç?

sonuç

gk 19D 1Y bn:%84,779
ab 47D 53Y bn:%49,182

55,115 başarısız

oysaki en az 65 doğrum olduğunu düşünüyordum. itiraz edeceğim ama sonuç nasıl değişir bilemiyorum. ama moralim bozuldu. kazanan arkadaşları kutluyorum hayırlı olsun.