4 Mart 2006 Smmm Staja Başlama Sınav Soruları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan _semra_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
iptal sorular?

arkadaşlar sanırım iptal olan soru olmamış, netlere bakılırsa. Ben de kazanamadım ve şoklardayım. Kutlarım kazanan arkadaşları

arkadaşlar bende kazandım
kazanamayanlar üzülmesin onlardan kaynaklanan bişey değil.sistemden kaynaklanan bir olay
gk. 11 d 9y 51.46
a.b. 62 d 38 y 68.58
ort. 65.73

işte oldu bende kazandım. 65.413 darısı herkesin başına
kazanamayan arkadaşlar lütfen üzülmesin bir daha ki sınava inşallah başarılı olurlar

kazanan tüm arkadaşları kutluyorum. ben kazanamadım. 15+51 cevap ile 55 aldım. alalndan daha çok bekliyordum ama neyse yapacak bir şey yok.

Kazandım Arkadaşlar,

Çok mutluyum. 2. girişim. Tesmer'in kursuna gitmiştim. Ama gelen arkadaşlardan birçoğu kazanamadı kursun yanında çalışmakta gerekiyor.

Genel Kültür: 15 doğru 5 yanlış
Alan: 59 doğru 41 yanlış

Sonuç: 65,276

Ufuk Arkadaşım,

Bu arada senide tebrik ederim. Reeskont konusunda bayağı tartıştık. Ama sonuç olarak ikimizde kazanmışız. Önemli olanda bu. Doğru cevabıda hiçbirzaman bilemeyeceğiz herhalde.

Almina ben de seni tebrik ederim.
Dediğin gibi hiçbir zaman o sorunun doğru cevabından emin olmayacağız. Kazanamayanlara da gelecek sınavlarda başarılar diliyorum.

gk: 17d, 3y - 76,464 puan
ab: 51d, 49y - 54,355 puan
Agirlikli Puan: 58,040 ...
gk. da 17 dogru normalde 85,00~ puan vermesi gerek ama 76,464 puan vermis.
Bu da demek oluyor ki gk. den yaptigim 2 soru bana hic puan kazandirmamis.
Kazanan tum arkadaslarimi tebrik ederim, benimle beraber kazanamayan tum arkadaslarima da sabirlar dilerim.
Hepimize gecmis olsun.

bende kazanan butun arkadasları kutluyorum.genel 14 e 6 bolum 63 e 37 68.89 aldım...keske kafamıza takılan soruların dogru cevaplarını da ogrenme sansımız olsa...en yakın arkadasım 59 57 ıle kaldı...boyle kalanlara bırsey yapılsa...

bende kazanan butun arkadasları kutluyorum.genel 14 e 6 bolum 63 e 37 68.89 aldım...keske kafamıza takılan soruların dogru cevaplarını da ogrenme sansımız olsa...en yakın arkadasım 59 57 ıle kaldı...boyle kalanlara bırsey yapılsa...

kazanan sevgili arkadaşlar staj yolunda hepinize başarılar dilerim nerelerden sınava hazırlandığınızı bize söylerseniz çok seviniriz.hatta kargo vs. yolu ile notlarından kitaplarından kurtulmak isteyen olursa seve seve kabul ederim.

ben de kazandım,kazanan herkesi tebrik ediyorum,kazanamayanlara bir dahaki sınavda bol şans diliyorum,ancak şimdi ne yapmam gerekiyo,nerde ve nasıl staj yapmam gerekiyo onu bilmiyorum...

Arkadaşlar...Paylaşımınız çok güzel...Beni ne kadar dinlersiniz bilmiyorum...Ben 17 Kasım 2002 de staja başlama sinavına girdim...Sınava bir ay kala tek bir kitaptan çalıştım...Ve 83 puan alarak ilk sınavda verdim....O dönemde internetle alakam da yoktu...O günden buı yana pek çok şey değişti....GK soruları da dahil oldu staja başlama sınavlarına....Yalnız bana tuhaf gelen birşey var...İnternet veya başka bir şekilde paylaşım bu şekilde olmamalı...Çalışmanın en faydalısı bireysel olandır diye düşünüyorum....Ben sizin yerinizde olsam piyasada envai çeşit staja başlama hazırlık kitaplarından bir tanesini, bilemedin iki tanesini alır ve bu kitaba da bir program dahilinde güzelce hazırlanırdım....İnanın tek bir kaynak size yetecektir...Bu kitaba çalıştıktan sonra hala bazı eksikleriniz olduğunu düşünüyorsanız, işte o zaman şu anda yaptığınız gibi bir paylaşım alanı oluşturabilrisiniz....Eksiklerinizi bilerek ve bu eksikleri gidermeye yönelik olarak...Bireysel ve toplu çalışmanın diyalektiğini bu şekilde kurarsınız....Bazı arkadaşlar ne kadar çok kaynaktan çalışırsam o kadar başarılı olurum diye düşünüyorlar ama yanlış...İnterneti eksikleri gidermeye yönelik bir çalışma alanı olarak kullanın....Çalışmanın esası burada değildir...Ben sizin yerinizde olsam elimde ders notu, döküman, e-posta ne varsa hepsini silerdim ya da yırtar atardım....Ondan sonra da tek bir kaynağa yönelirdim....Eksiklerimi tespit ettikten sonra da internete foruma dönerdim....Bilmiyorum ne kadar dikkate alırsınız yazdıklarımı....Umarım hepiniz bir sonraki sınavda istediğiniz sonucu alırsınız.Herkese başarılar....