4a Sağlık

Merhaba son bir yıl içinde,30 gün prim olmadığı için sağlıktan yararlanamıyordum.01/09/2015 tarihinde işe başladım e devletten baktığımda girişim 03/09/2015 olarak gözüküyor ve 28 gün olduğu için tamamlanmadı.Şimdi işverenle bunun polemiğini yapmak istemiyorum sağlıktan yararlanmak için illa bir dahaki ayı mı beklicem lütfen bir çözümü varsa yardımcı olabilir misiniz?

Polemiklik bir durum yok. Başka bir çaresi olmadığından işverenle konulup bu aydan kaç gün eksiliğiniz var ise provizyon girişi yaparak bildirmesini isteyin. Bu sizin hakkınız.
E-bidirge menüsünden girilecek maksimum 5 dk bir iş.

Beklemenizi gerektirecek bir durum yok. İşverene söyleyin eylül ayı bildirgesini yollasın ekim ayı içinde hesap fişi girişi yapsın. Ondan sonra hemen gidebilirsiniz hastaneye. Veya hem eylül hem ekim için hesap girişi yapsın farketmez. Muhasebeye söylemeniz daha iyi olur muhtemelen muhasebe yapar.

Beklemenizi gerektirecek bir durum yok. İşverene söyleyin eylül ayı bildirgesini yollasın ekim ayı içinde hesap fişi girişi yapsın. Ondan sonra hemen gidebilirsiniz hastaneye. Veya hem eylül hem ekim için hesap girişi yapsın farketmez. Muhasebeye söylemeniz daha iyi olur muhtemelen muhasebe yapar.

teşekkür ederim