Merhabalar 12 ay önce terkini verdigim şahıs firmama ait vergi borcunun olduğunu bugun sorgulamada farkettim muhasebeci ile görüstüm matrah artırımı necicesinde ki vergi borcu oldugunu söyledi bu borcu muhasebecim 3736 kapsamında yapılandırmış 18 taksit ve her taksit 2 ayda bir ödenecek şekilde bütün taksitlerin toplamı 2450 tl tutuyor Resimdeki sekilde
Sorularıma gelince
1- Firma kapananı bir sene olmus bu vergi borcu neden cikar pek anlamadım
2-Bu Borcu taksit halinde değilde hepsini birlikte ödeme şansim var mı 3 sene taksitlerle ugrasmak istemiyorum bana sormadan yapmış
3- pesin ödeme imkanım varsa faizler silinirmi cünkü ana borc 2000 tl görünüyor.
4- firma kapandıktan sonra geldi bu vergi borcu bir daha vergi borcu gelmeye devam edermi Aralık 2015 terki verilmis bir firma
Cevap veren arkadaslarıma tsk ederim
Sorularıma gelince
1- Firma kapananı bir sene olmus bu vergi borcu neden cikar pek anlamadım
2-Bu Borcu taksit halinde değilde hepsini birlikte ödeme şansim var mı 3 sene taksitlerle ugrasmak istemiyorum bana sormadan yapmış
3- pesin ödeme imkanım varsa faizler silinirmi cünkü ana borc 2000 tl görünüyor.
4- firma kapandıktan sonra geldi bu vergi borcu bir daha vergi borcu gelmeye devam edermi Aralık 2015 terki verilmis bir firma
Cevap veren arkadaslarıma tsk ederim
Son düzenleme: