7/7 Ne kadar zor?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan KEMALİST
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
K

KEMALİST

Ziyaretçi
Mutlaka aramızda tek sınavda bütün derslerini vermiş arkadaşlarımız vardır? Başarılarının sırrını öğrenmek istiyoruz... Tabi paylaşırlarsa...
Sevgiler...

Ynt: 7/7 Ne kadar zor?

çalışmakk çalışmakk çalışmakk (sakıp ağanın lafımıydı ?)

7/7'nin sırrı sistemli bir şekilde,ders ayırmaksızın çalışmaktan geçiyor

hedef1 ' Alıntı:
çalışmakk çalışmakk çalışmakk (sakıp ağanın lafımıydı ?)

başarılı olmak için çalışmak ,7/7 için çalışmak+şans...

2009 mart sınavı gibi bir sınava denk gelirseniz hiç de zor değil. benim 5 dersim olmasına rağmen, bir saçmalık yapıp 3 derse girmiştim. halbuki 5/5 yapmam kesindi.
ayrıca herhangi bir sınavda 7/7 yapmak bile zor olmasına rağmen mümkün. çalışmadan yapabileceğiniz dersleri bir kenara bırakıp zorlandıklarınıza çalışarak bunu başarabilirsiniz diye düşünüyorum.

Çalışmak... işte bütün mesele bu... Son üç ay... sadece çalışmak... çabalamak... deli gibi çalışmak ve elbet bir gün karşılığını almak...

Konuştuğumuz tüm hocalar son 3 ayın öneminden bahsetti...tabii maddi imkanı elverenlerin Ders takviyesi alması da çok büyük faydadır..!

Formül: Çalışmak + $ans
Bunu çevremden bildiğim 3 kişi var 7de 7 yapan onlardan biliyorum, mutlaka her sınavda bir dersten zorluyorlar bu 2005 den beri hep böyle, bir dönem denetim den zorlarken bir dönem finansaldan sonra maliyetten ve şimdi de vergiden, burada önemli olan şudur. Tüm derslere ayırmadan çalışacaksın ve o zor olan dersten de işin şansa kalıyor. Belki sen geçersin belki onlar geçirir. Ama bildiğim tek şey 7/7 yapanların hepsi böyle geçiyor bir dersleri muallak oluyor hep.

SMİRNOFF040 ' Alıntı:
Bunu çevremden bildiğim 3 kişi var 7de 7 yapan onlardan biliyorum, mutlaka her sınavda bir dersten zorluyorlar bu 2005 den beri hep böyle, bir dönem denetim den zorlarken bir dönem finansaldan sonra maliyetten ve şimdi de vergiden, burada önemli olan şudur. Tüm derslere ayırmadan çalışacaksın ve o zor olan dersten de işin şansa kalıyor. Belki sen geçersin belki onlar geçirir. Ama bildiğim tek şey 7/7 yapanların hepsi böyle geçiyor bir dersleri muallak oluyor hep.
2010 Temmuz da 7/7 yaptım. Her sınav döneminde bir dersten kasıyorlar gerçekten.Benim dönemimde Maliyetten herkez dökülmüştü. Sınavdan sonra sınavdan çıkanlar yorum yapamıcak haldeydi.Kimse soruyu tam anlamıyla çözememişti demeyeceğim anlayamamıştı :)

Umta arkadaşım hepsini nasıl verdiğinizi de anlatırsanız çok seviniriz. Çalışma metodunuz, kaynaklarınız, gittiyseniz kurslarınız hakkında bilgi vermenizi rica ederim.

umta ' Alıntı:
SMİRNOFF040 ' Alıntı:
2010 Temmuz da 7/7 yaptım. Her sınav döneminde bir dersten kasıyorlar gerçekten.Benim dönemimde Maliyetten herkez dökülmüştü. Sınavdan sonra sınavdan çıkanlar yorum yapamıcak haldeydi.Kimse soruyu tam anlamıyla çözememişti demeyeceğim anlayamamıştı :)