K
KEMALİST
Ziyaretçi
Mutlaka aramızda tek sınavda bütün derslerini vermiş arkadaşlarımız vardır? Başarılarının sırrını öğrenmek istiyoruz... Tabi paylaşırlarsa...
Sevgiler...
Sevgiler...
hedef1 ' Alıntı:çalışmakk çalışmakk çalışmakk (sakıp ağanın lafımıydı ?)
2010 Temmuz da 7/7 yaptım. Her sınav döneminde bir dersten kasıyorlar gerçekten.Benim dönemimde Maliyetten herkez dökülmüştü. Sınavdan sonra sınavdan çıkanlar yorum yapamıcak haldeydi.Kimse soruyu tam anlamıyla çözememişti demeyeceğim anlayamamıştıSMİRNOFF040 ' Alıntı:Formül: Çalışmak + $ans
Bunu çevremden bildiğim 3 kişi var 7de 7 yapan onlardan biliyorum, mutlaka her sınavda bir dersten zorluyorlar bu 2005 den beri hep böyle, bir dönem denetim den zorlarken bir dönem finansaldan sonra maliyetten ve şimdi de vergiden, burada önemli olan şudur. Tüm derslere ayırmadan çalışacaksın ve o zor olan dersten de işin şansa kalıyor. Belki sen geçersin belki onlar geçirir. Ama bildiğim tek şey 7/7 yapanların hepsi böyle geçiyor bir dersleri muallak oluyor hep.
umta ' Alıntı:2010 Temmuz da 7/7 yaptım. Her sınav döneminde bir dersten kasıyorlar gerçekten.Benim dönemimde Maliyetten herkez dökülmüştü. Sınavdan sonra sınavdan çıkanlar yorum yapamıcak haldeydi.Kimse soruyu tam anlamıyla çözememişti demeyeceğim anlayamamıştıSMİRNOFF040 ' Alıntı:Formül: Çalışmak + $ans
Bunu çevremden bildiğim 3 kişi var 7de 7 yapan onlardan biliyorum, mutlaka her sınavda bir dersten zorluyorlar bu 2005 den beri hep böyle, bir dönem denetim den zorlarken bir dönem finansaldan sonra maliyetten ve şimdi de vergiden, burada önemli olan şudur. Tüm derslere ayırmadan çalışacaksın ve o zor olan dersten de işin şansa kalıyor. Belki sen geçersin belki onlar geçirir. Ama bildiğim tek şey 7/7 yapanların hepsi böyle geçiyor bir dersleri muallak oluyor hep.![]()