uyumsoft

7 Dersi Verip, Ortalaması 60 Olmadığı İçin Dosya Yakmak

the accountant

Katkı Sunan Üye
tüm derslerden geçer not alıp, ortalamaları 60 etmeyen ve girecek başka sınav hakkı olmadığı için dosya yakan var mı merak ediyorum. sanırım sayısalda doğru 6 rakamı önceden internette bir forumda yazıp da kupon oynamamış adamın yaşadıklarından daha iyi değildir.

Ynt: 7 dersi verip, ortalaması 60 olmadığı için dosya yakmak

valla bu gidişle ilk ben olacağım galiba.sm den geçiş yapmaya çalışıyorum staj sonu tezkiye notum da yok :( bu durumda. en son mart 08 de sınava girmiştim sonuçlardan sonra pireye kızıp yorgan yaktım. 1 sene ara verdim şimdi tekrar girdim ve not ortalamam 50-53 civarında veremediğim 3 dersim var onları maksimum 50-60 arası notlarla verebilirim . yani ümitsiz vaka.

Ynt: 7 Dersi Verip, Ortalaması 60 Olmadığı İçin Dosya Yakmak

aynen bende kasım 07 de pembe bir şekilde girdim sınavlara mosmor çıktım. mart 08 de bir daha girdim.mart 09 3.girişim oldu şimdi 3 dersim var bakalım bybyb olacakmıyız ;D

Ben ne duydum ne okudum.. Şuan ilk sizin mesajlarınızı görüyorum bu konuda..

Ama bir tanıdığım , son dersinde maksimum 40-50 beklediği sınavdan 62 alıp genel ortalaması 60'la belge almıştı..

halledersiniz arkadaşlar, sıkıntı yapmayın ...

bende şöyle bir olaya şahit oldum.

bi arkadaşım ortalaması 62,75 ti ama tek bir dersi vardı vergi mevzuatıydı hatırladğım kadarıyla..girdiği bütün haklardanda o dersi verememişti..bu yüzden dosyası yandı..şuan 2 yıllık süresi işliyor ilk yılını doldurmak üzere..

bu çok enterasan bişey ortalama tutuyor ama tek ders, en az 50 puan olması koşulunu taşımadığından başarılı olamadı..

şansızlığın böylesi :(

manasse ' Alıntı:
bende şöyle bir olaya şahit oldum.

bi arkadaşım ortalaması 62,75 ti ama tek bir dersi vardı vergi mevzuatıydı hatırladğım kadarıyla..girdiği bütün haklardanda o dersi verememişti..bu yüzden dosyası yandı..şuan 2 yıllık süresi işliyor ilk yılını doldurmak üzere..

bu çok enterasan bişey ortalama tutuyor ama tek ders, en az 50 puan olması koşulunu taşımadığından başarılı olamadı..

bence hepsinden geçip de belgeyi alamamak sizin anlattığınız vakadan bile daha acıklı. sizinkinde en azından geçer not alınamayan ders var, diğerinde ise adam hepsinden başarılı olup vermiş dersleri ama belgeyi alamıyor.