Şirketimizin Bir pastanesi Var Orada anlaştığımız marka bir pastanenin pasta ve tatlılar satmaktayız. üretim yapılmamaktadır sadece pazarlamasını yapmaktayız ben alınan pastaları 153 nolu hesapta takip ediyorum.ticari mal olarak burası tamam benim takıldığım konu bu pastanenin diğer giderlerini hangi hesapta tutmam lazım buradaki arkadaşlara danıştım bazıları 740 diyor bazıları 760 diyor acaba hangisinde tutmam gerekiyor......
ikinci konumda pastaneye dışarıdan portakal,neskafe,sıcak çikolata,kahve,vs gibi malzemeler alıyoruz bunlarıda 150 hesapta tutmaktayım ama bir türlü 150 hesaba alınan malzemelerin hangi hesaplara aktarıldıktan sonra 620 hesaba yansıtacağımdada farklı görüşler var sizlerinde görüşlerini alayım dedim...
herkeze iyi çalışmalar dilerim...iyi günler.
ikinci konumda pastaneye dışarıdan portakal,neskafe,sıcak çikolata,kahve,vs gibi malzemeler alıyoruz bunlarıda 150 hesapta tutmaktayım ama bir türlü 150 hesaba alınan malzemelerin hangi hesaplara aktarıldıktan sonra 620 hesaba yansıtacağımdada farklı görüşler var sizlerinde görüşlerini alayım dedim...
herkeze iyi çalışmalar dilerim...iyi günler.