Aç Bir İnsanı Doyurmak İster misiniz?

Tamer Başkan

Tanınmış Üye
Üyelik
7 Haz 2005
Mesajlar
2,170
Konum
İstanbul
*.***** ******' Alıntı:
www.thehungersite.com

BİRLEŞMİŞ MİLLETLER (BM)'İN UYGULAMAYA BAŞLATTIĞI GÜZEL BİR HAREKET VAR;
BM'İN AÇLIK SİTESINE GİRİN ( www.thehungersite.com ) VE ORADA GÖRECEĞİNİZ SARI BIR DÜĞME (GIVE FREE FOOD) ÜZERİNE TIKLAYIN, BUNU YAPTIĞINIZ ZAMAN DÜNYANIN HERHANGİ BİR YERİNDE AÇ BİR İNSAN YİYECEK YARDIMI ALIYOR.
YİYECEĞİN PARASI, LOGOLARINI GÖRMENİZ KARŞILIĞINDA REKLAM YAPAN SPONSORLAR TARAFINDAN ÖDENİYOR. T ÜM YAPACAĞINIZ BU SİTEYE GİRMEK VE YİYECEK BAĞIŞLA DÜĞMESİNE TIKLAMAK (SAYFANIN EN ALT ORTASINDAKİ SARI TUŞ).
GÜNDE SADECE BİR KERE BAĞIŞTA BULUNABİLİYORSUNUZ, ONUN İÇİN TANIDIĞINIZ HERKESE VE KALABALIK GRUPLARA L ÜTFEN BU MESAJI ULAŞTIRIN VE HER SABAH BİLGİSAYARINIZI AÇTIĞINIZDA SİTEYE GİREREK BU İNSANLARA YARDIM ETMEYİ ALIŞKANLIK HALİNE GETİRİN.

TEŞEKKÜRLER

Veya doğrudan aşağıdaki düğmeyide tıklayabilirsiniz.


Not : Başka bir forumdan alıntı yaptığım için mesaj sahibinin adını *** şeklinde yazdım.
 
Ben tıkladım, Tamer Başkan'a teşekkür ediyorum.

Sayın Tamer Başkan,
Duyarlılığınızdan dolayı sizi kutluyorum. Ben söz konusu linke tıkladım. Tüm arkadaşlarımızın da tıklamasını diliyorum.
 
Selamlar Tamer Başkan,
Saat 13:45 itibariyle gönderdim ve linki masaüstüne kısayol olarak ekledim.
Kutlarım.
İyi günler..... :D
 
Merhaba,

Çok hassas bir konu....

Hele minicik bebekleri, çocukları düşününce; bence hiç durmayın arkadaşlar....
 
Sayın Tamer Başkan,

konu ile ilgili bizleri aydınlattığınız için
teşekkürler...

Hadi arkadaşlar ihtiyacı olanlara yardıma..... :wink:

İyi Çalışmalar
 
Tamer Bey,
Affınıza sığınarak sizden izin almadan yazından alıntı yaparak arkadaşlarıma da mail olarak gönderdim.Umarım bu mesaj amacına ulaşır.

Saygılarımla
 
irem' Alıntı:
Tamer Bey,
Affınıza sığınarak sizden izin almadan yazından alıntı yaparak arkadaşlarıma da mail olarak gönderdim.Umarım bu mesaj amacına ulaşır.

Saygılarımla

Merhaba,
Sevgili İrem affetmek ne demek memnun bile oldum. Amaç zaten başkalarınada bildirerek karınca kararınca yardımcı olabilmek. Ne kadar çok insan öğrenir ve başkalarına da duyurursa aç insanlara yardım olanağı o kadar artar.

Bu arada bu konuyla ilgisi olmayan ve beni önce çok üzen daha sonra sevindiren bir olayı anlatmak istiyorum;
Bundan 15-20 gün kadar önce hiç tanımadığım birinden (sanırım bir ortak dostumuzdan adresimi temin etmiş) aldığım bir mesaj beni çok üzdü. Mesajda, şu anda 15 yaşında olan, 6 yıl önce babasını kaybeden ve bu yıl anadolu llisesini kazanan bir kızın lösemi olduğu ve SSK Göztepe hastanesinde yattığı, kendisine yaklaşık olarak bir ay sürecek yoğun tedavi süresince her gün kan (trombosit) verilmesi gerektiği yazıyordu.

Bende bu mesajı adres defterimdeki herkese (bir cuma günüydü) gönderdim. Aradan 4 gün geçti izleyen salı günü mesajı iletmiş olduğum dostlarımdan biriyle karşılaştım ve kendisininde aynı şekilde çalıştığı şirkette herkese gönderdiğini, pazartesi günü şirketten kan grubu tutan 7 kişinin bir araya gelerek hastaneye gittiklerini ve tam bir haftalık kan ihtiyacını karşıladıklarını söyledi. O anda yaşadığım ruh halini anlatmam mümkün değil. Sadece hayatımın en mutlu akşamlarından birini yaşadığımı söyleyebiirim.

Bu nedenle bu tür mesajları hiç aksatmadan dostlarımıza iletelim. Belki bu gün, belki yarın, belki daha sonraki günlerde mutlaka birine faydası dokunacaktır.
 
sayın tamer başkan

evrensel sorunlara gösterdiğiniz ilgi ve bizleri bilgilendirmenizden dolayı

şahsınıza tekrar teşekkür ediyorum.
 
sayın TAMER BAŞKAN

Hassasiyetiniz için öncelikle size teşekkür etmek istiyorum.
Aclık kelimesini duyduğum zaman aklıma hep 1994 'te fotoğrafcı kevin carterin sudanda kıtlık sırasında çekmiş olduğu ve kendisine pulitzer ödülü kazandırdığı bir çocugunun emekleyerek 1 km ötedeki b.milletler kampına gitmeye çalışırken arkasında duran akbabanın cocugun ölmesini beklemesi hiç bir zaman hafızadan silinmiyor.
insalık olarak herkesin duyarlılık göstermesi gerekli
inanki b.sayarımda sıksık kullanılanla ekledim ve hergün tıklayacagım
teşekkürler ..
 
Üst