Aday meslek mensubu hak arama grubu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan battibalikyangider
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Aday meslek mensubu hak arama grubu

evet size katılıyorum ...önceden gönderilmiş bir sürü dilekçe sayesinde bugun bu konular konuşuluyor..

ben istanbul beşiktaştayım...size özelden bilgilerimi atıyorum.

ne gerekirse yapmaya hazırım..

.

ok gönderdim..

diger stajer arkadaşlar bu konuya ilgisiz kalıyor galiba ..

özellike stajı yakan arkadaşlarında irtibata geçmesi gerekiyor ..

konuşulan yönetmeligin bir an önce cıkması için elimizden geleni yapmamız gerekiyor ...

arkadaşlar ..sınav bitti yaptıklarımız orda kaldı ...

neler yapabiliriz onu tartışalım ..

Evet arkadaşlar kesinlikle bu girişimi desteklemeliyiz. Muhatabımız kim iyi öğrenmeliyoz :) Ben de payıma ne düşerse yapmaya hazırım.

ciddi anlamda zamanımı veremesemde her platformda hakkı arayanların yanında olacağım...

bu yapılanların sonuca ulaascagını düşünmuyrm.yanı ne dıcekler yusuf hocaya 'sen zor soruyomuşsun senı atıyrouz komısyondan' mı dıcekler.? sonucsuz bı girirşim olacaktır

Aynı şekilde bende ciddi anlamda zaman ayırmak işlerim nedeni ile mümkün olmasa da. yapılacak her türlü hamleye desteklerimi sonuna kadar sunacağım.

sınav hakları,
sınavların açıklanma süresi
bekleme süresi
6/b kapsamındakilere yapılmış olan haksızlıklar vb vb uzayıp gidiyor..

şunu düşün ...

ismmmo daki bu işlerin uzmanı sayılan kişi..6/b kapsamında evrak verildiginde staj notunun ortalamaya dahil edilecegini söylüyor..ok evraklarını cıkartıp veriyorsun ..ona göre sınavlara giriyorsun daha sonra sınavları geçtiginde mali müşavir olamadıgını ve staj notunun sayılmadıgını söylüyorlar .

dönüyorsun ee siz bana böyle söylememiştiniz diyorsun..
ona diyorki ankaradakilerin takdiri böyle bizim yapabilecegimiz bişey yok ..
sınavlarıda tam vermişsin ve 59,10 puan da ortalaman var sırf iki evrak yüzünden belgeni vermiyorlar

böyle bir durumda sen ne yaparsın ...

karşımızda yetkili yok .resmen yanlış bilgilerle bizimle dalga geçiliyor..

phoboss ' Alıntı:
bu yapılanların sonuca ulaascagını düşünmuyrm.yanı ne dıcekler yusuf hocaya 'sen zor soruyomuşsun senı atıyrouz komısyondan' mı dıcekler.? sonucsuz bı girirşim olacaktır

keçi can telaşasında ,kasab kar peşinde olmuş senin olay,hala farkına varamadıysan durumun sadece yusuf hocadan kaynaklı olmadığının....!bu fikriyatla tepkisizliğinde normal karşılanabilir ...haklarını aramak isteyenler sonucu olmasada haklarını her türlü aramaktan vazgecmezler,sonuçta bir takım magduriyetlerin yaşanıldığı düşünülüyorsa, susmak,tepkisiz kalmak...akıl karımıdır!...
ben size inanıyor ve destekliyorum arkadaslar siz başlayın arkanızdan gelecek adam çok olur...

phoboss ' Alıntı:

Oncelikle ozellikle son cumleye katildigimi belirtmek istiyorum. Ve bir yandan sunu dusunuyorum, meger ki boylesine enerjimiz var madem ki bu kadar gayretliyiz. Bunu neden farkli seyler icin kullanmiyoruz? Bu basligi acan ve diger yorum yazanlarda olmak uzere tanimadigim kimseler hakkinda yorum yapma hakkim elbette yok. Ancak ayni sekilde herkes hakkinda iyi niyetli dusunmek gibi de bir mecburiyetimde yok. Evet, aday meslek mensuplari olarak her mevkidasimiz gibi cesitli zorluklar yasamaktayiz. Ancak mesele eger kiyas yapmaksa bunu her alanda yapmaliyiz. Sonucta talip olunan sey profesyonel bir meslektir. Ve herkesden once kendime soyluyorum ki bana da dusen o vizyona yakisan sekilde davranmaktir. Su an icin arkadaslar anladigim kadariyla bir metin v.s. hazirlamis degiller ancak bunu yaparken tavsiyem gercekten realitelere dayanan yalnizce şikemperver değil ayni zamanda alternatifde sunabilen yada bulunulan durumu en iyi ifade eden bir düzenleme olmalıdır.

dilekçe sayımız kaç oldu ...

kargolar benden sorun degil .....

doktorumla kavga ettim ..klasik cevabı verdi .. dediki dünyanın sonumu ...

dedim ki doktar beni delirtme işini yap..