Aday meslek mensubu hak arama grubu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan battibalikyangider
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Aday meslek mensubu hak arama grubu

dilekçeler gelsin de şu an onlar için calışıyourm ders ikinci planda ...

Sınav komisyonu biri başkan olmak üzere yedi üyeden oluşur. Sınav komisyonu başkan ve üyeleri; dördü Maliye Bakanlığı vergi denetim elemanları arasından, biri Yükseköğretim Kurulunca önerilecek iki aday arasından, ikisi ise Birlikçe önerilecek dört aday arasından Maliye Bakanı tarafından seçilir.

Son dönemde meslek örgütleri,barolar,sivil toplum kuruluşları üzerindeki yapılmak istenenleri çok iyi tahlil etmek gerekmektedir.

YÖK , Maliye Bakanlığı ve KARADENİZ operasyonu gücünü nereden aldığı iyi anlamak gereklidir.

Örgütlerimizin ve Birliğimizin "başarısız" gösterilmeye çalışılması hesapları mutlaka göz önünde bulundurulmalıdır, sıkıntıların asıl kaynağını anlamaya çalışmak gereklidir.

Her türlü sıkıntılar Örgüterimize, Odalarımıza bilgi verilerek aşılmaya çalışılmalıdır.

Merhaba arkadaşlar;

Yeni staj ve sınav yönetmeliğiyle ilgili detaylı bilgisi olan var mı?

Sınav hakkı ve bekleme süresi dışında ne gibi değişiklikler yer alıyor.

Saygılar.

evet arkadaşlar bir hafta oldu ..soruları bitirdik ..kendimizce notları hesapladık sonucu gördük
36-48 arası bi elliyi dogrultamadık..

dilekçe için mail adresi : [email protected]

adresinden sizlerle irtibata geçmeye devam ediyoruz..

dilekçeler belli bir sayıya ulaştı fakat daha fazla dilekçe sayısına ihtiyacımız var

lüften herkez elinden geleni yapmaya devam etsin

lütfen bana dönermisiniz arkadaşlar size ulaşmaya çalışıyorum...

battibalikyangider ' Alıntı:
Toplantıya katılarak destek veren, çeşitli hakların korunması için yazılı çalışmalar yaparak katkıda bulunan, yaptığı masraflarla evrak çoğaltımı yapıp, kargo ve fax çalışmalarına karılan katılmakta olan.

Tüm arkadaşlara en içten teşekkürlerimi sunuyorum.
Allah hepinizden razı olsun.

Ne oldu abi? Bi yere mi gidiyoruz:D

cümlemizden, ama teşekküre bile gerek yok sonuçta bu herkesi ilgilendiriyo sizin şahsınız için uğraşmıyoruz bu sorun hepimizin, o yüzden asıl teşekkür edilmesi gereken bu işi organize edenlerdir, yani sizler...