fonradar

Adı Yuva Yıkan Müdüre Çıkan Ahmet Kutlunun Resmi Dairede Yediği Naneler Figen Ka

Üyelik
29 Haz 2009
Mesajlar
1
Adı yuva yıkan müdüre çıktı(Ahmet Kutlu Figen Karataş Sevgi Sezen)

http://www.bizzmedya.com/haber-oku-2585-adi-yuva-yikan-mudure-cikti.html
Alanya'ya Vergi Dairesi Müdürü olarak atandıktan sonra kendisini bir anda boşlukta hisseden Ahmet Kutlu başarılı hizmetlere imza atmak yerine özel hayatıyla vergi dairesine, dolayısıyla Alanya'ya damgasını vurdu

Gazeteniz Bizim Alanya yaşadığı özel hayatı nedeniyle adı 'Yuva yıkan Müdür'e çıkan, yanlış ve keyfi uygulamaları sürekli şikayet konusu olan ve bakanlık tarafından görevden alınıp tayin edileceğini öğrenince izine ayrılıp emekliliğin isteyen Vergi Dairesi eski Müdürü Ahmet Kutlu'nun ipliğini pazara çıkarıyor. Alanya'ya Vergi Dairesi Müdürü olarak atandıktan sonra kendisini bir anda boşlukta hisseden Ahmet Kutlu başarılı hizmetlere imza atmak yerine özel hayatıyla vergi dairesine, dolayısıyla Alanya'ya damgasını vurdu. Ahmet Kutlu, Özel hayatı, yanlış ve keyfi uygulamaları nedeniyle hep konuşulan isim, şikayet edilen makam oldu. Bakanlık tarafından görevden alınıp başka bir ile tayin edileceği haberini alır almaz emekliliğini isteyerek vergi dairesi ile yollarını ayıran Ahmet Kutlu, Alanya'da yaşadığı özel hayatı nedeniyle en çok konuşulan daire müdürlerinden biri oldu. 'Yuva yıkan müdür' olarak gösterilen Ahmet Kutlu'nun yaptıkları vergi dairesinde herkesin dilinde.

LOJMANI SEKRETERİNE TAHSİS ETTİ

Ahmet Kutlu Alanya'da göreve başlar başlamaz ilk işi sekreterini değiştirmek oldu. Hemşerisi Sevgi Sezen'i kendi sekreteri olarak görevlendiren Ahmet Kutlu'nun kısa sürede foyası ortaya çıktı. Ahmet Kutlu ile yakın ilişki içerisinde olan Sevgi Sezen dedikodular ayyuka çıkınca eşinden ayrıldı. Lojman sırası vergi dairesi çalışanı Zeynel Göçmen?de olmasına rağmen Ahmet Kutlu'dan gördüğü baskı ve tehditler sonucu bu memurun lojman hakkından vazgeçtiği Vergi Denetmeni M. Cengiz Güzel'in soruşturmasında ortaya çıktı. Hazırlanan tutanakta Zeynel Göçmen'in şu ifadeleri hayli düşündürücü: " Müdür bey lojmanın bana çıktığını ve birinci sırada olduğumu söyledi. Ben de yaşadığım maddi sıkıntı nedeniyle oturmak istediğimi bildirdim.Bunun üzerine Müdür bey bana " lojman 60 metrekare ve tavanı akıyor. Lojman muavin tahsisli. Muavin gelirse seni polis zoruyla çıkarırım" dedi.Daha sonra 4 kez beni makamına çağırıp aynı sözleri söyledi. Daire amiri olarak ileride bana zarar verebilir düşüncesi ile korktum ve lojman hakkımdan feragat ettim."

SEKRETER ÇOCUĞUNA KARŞILIKSIZ BURS

Zeynel Göçmen'i baskı ile lojman hakkından vazgeçiren Ahmet Kutlu, lojmanı sekreteri Sevgi Sezen?e tahsis etti. Eşinden ayrılan, kendisine lojman tahsis edilmesini sağlayan, altına son model araba çektiği öne sürülen Sevgi Sezen, Ahmet Kutlu'nun kurduğu Alanya Vergi Dairesi Memurları Yardımlaşma ve Dayanışma Sandığı'ndan oğluna karşılıksız her ay verilmek üzere burs bağlatmayı da sağladığı iddia edildi. İkilinin ilişkileri ayyuka çıkıp şikayet konusu olunca Bakanlık Sevgi Sezen'i görevden alarak başka bir ile tayin etti. Tayinin ardından 6 aya yakın süredir rapor alarak yeni görev yerine gitmeyen Sevgi Sezen'in açtığı iptal davası ise devam ediyor. Ahmet Kutlu haklarında dedikoduların ayyuka çıkması sonucu Sevgi Sezen'i başka bir serviste görevlendirdikten sonra başka bir kurumda çalışan Figen Yücel'i kendi sekreteri olarak vergi dairesine aldırdı.

20 YILLIK EVLİLİĞİ BİTİREN İLİŞKİ

Eşinin Ahmet Kutlu ile ilişkisini öğrenen iki çocuk babası Adnan Yücel'in Maliye Bakanlığına verdiği şikayet dilekçesi yaşanan rezaleti bütün çıplaklığı ile gözler önüne seriyor. Şikayet dilekçesinde 20 yıllık yolunda giden evliliğinin Ahmet Kutlu ve eşinin ilişkisi yüzünden sona erdiğini belirten Adnan Yücel şunları söylüyor. " Ahmet Kutlu'nun sürekli eşimle telefonla görüştüğünü öğrendiğimde kendisi benimle görüşmek istedi. Buluştuğumuzda bana 'Bir daha Figen'e dokunma' diyerek yumrukladı. Silahını başıma dayayarak tehdit etti. Görenlerin şikayeti üzerine polis gelince Ahmet Kutlu kaçtı. Hastaneye giderek rapor aldım ve şikayetçi oldum. Eşim değişik ziynet eşyaları ile eve geliyor çok abartılı harcamalar yapıyordu.Daha fazla dayanamadım ve ayrılmaya karar verince Ankara'ya gittim. Bir süre sonra Alanya dönerken hareket etmeden önce çocuklarıma bilgi verdim. "İkinci bir sekreter- müdür ilişkisi rezaletinin yaşanması üzerine Maliye Bakanlığı Figen Yücel'i başka bir ile tayin etti. Figen Yücel tayinin durdurulması için Bölge İdare Mahkemesi'ne açtığı dava devam ederken rapor üstüne raporlar alarak yeni görev yerine gitmeme başarısını gösterdi. Raporlu olduğu dönemde Figen Yücel bir anda kendisini gece eğlencelerinde, açılışlarda buldu. Figen Karataş ve Sevgi Sezen?in nakilleri çıktığı halde rapor alarak gitmeyip, maaşlarını Alanya vergi dairesinden aldıkları iddia ediliyor. 6 aydır çalışmadan maaş aldıkları öne sürülen 2 kişiden Sevgi Sezen?nin hala lojmanda oturduğu öne sürüldü.
 
Üst