Ana Sözleşme Örneği ve Kuruluş

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cemoja
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cemoja

Katkı Sunan Üye
merhabalar.iki ortaklı ikiside hekim bir ltd.şti. kurmak istiyorlar.şirket merkezi ortaklardan birinin evi oluyor.şirketin ortakları bir hastanede doktor olarak çalışacak ve aylık olarak bu şirket üzerinden hastaneye fatura kesecekler.bu konuda yardım almak istiyorum.
1-kuruluşu neye göre yapayım.
2-bu konuda sözleşme örneği olan arkadaş varmı
3-şirket merkezini ne olarak göstereceğiz.
4-sağlık bakanlığından yazı alınacakmı.

teşekkürler

Ynt: Ana Sözleşme Örneği ve Kuruluş

1. TTK ya göre kuracaksın.
2. doktorların yapacağı işin konusunu belirtmemişsin.hastaneye cihaz falanmı pazarlayacaklar.
hastaneye ne tür bir hizmet/mal verecekler.
3. ne demek istediğini tam anlayamadım.
biraz daha detaylı yazarsan ,sana şirketi kurmanda yardımcı olurum.

merhaba.doktorlar bu hastanede çalışacaklar.ücretlerinide kesecekleri fatura ile alacaklar.kurumlar vergisi 20 ye düştüğü için ltd.şti.kurmak istiyorlar.home ofis şeklinde bir evde şirket merkezini kurmak istiyorlar.ayrıca evde muayenede yapacaklar herhalde.tam anlayamadım ama benim düşüncem bu.nasıl olacağı hakkında fikir verebilirseniz sevinirim.

cemoja ' Alıntı:
merhaba.doktorlar bu hastanede çalışacaklar.ücretlerinide kesecekleri fatura ile alacaklar.kurumlar vergisi 20 ye düştüğü için ltd.şti.kurmak istiyorlar.home ofis şeklinde bir evde şirket merkezini kurmak istiyorlar.ayrıca evde muayenede yapacaklar herhalde.tam anlayamadım ama benim düşüncem bu.nasıl olacağı hakkında fikir verebilirseniz sevinirim.

böylemi söylemek istedin
En az 2 dr şirket kurup muayene açacaklar özel bir hastahaneyede gidip hizmet verecekler

muayene etmeyeceklermiş.yalnız çalıştıkları hastaneye fatura kesecekler.yeni öğrendim.

bu konuda ana sözleşme lazım.yani muayenehane olmadan sadece hastaneye fatura kesecekler.bu şekilde bir şirket kurmak istitorum.sermayeside 5.000.-olacak.teşekkürler