Analizden Geçenler Ve Kalanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hazerfan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hazerfan

Katkı Sunan Üye
Arkadaşlar bu analiz hocası malum Temmuz sınavında soru kağıdının başına bir açıklama notu koymuştu. Bu not yüzünden kendimi bu sınavda herhalde biraz fazla kastım. Yazacaklarımı tam anlamıyla yazamadım. Ve sonuç kaldım. Bu başlıkta geçen arkadaşlar nasıl geçti, hangi kaynaklardan çalıştı,kalan arkadaşlar ise acaba yanlış kaynak tercihi kurbanımı oldu yoksa benim gibi soru kağıdındaki notamı takıldı. Bu konuda görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Ynt: Analizden Geçenler Ve Kalanlar

belki bana kızacaksın ama bence de 7 ders içinde en kolayı Fin Tablolar Analizi. Aslına bakarsan bu işler tamamen yıldızının barışması diye de yorumlanabilir. Örneğin ben de meslek hukuku'na takıldım, ki bir çok kişiyi geçirmişler duyduğum ve gördüğüm kadarıyla, bu da beni Kasım sınavı için endişelendiriyor.

Ben sadece odanın dağıttığı siyah ince kitaptan çalıştım ve eski soruları çözdüm. Zaten müfredat olarak da en kısa ders bu.

Arkadaşlar 40 kişi konuya bakmış 1 kişi cevap yazmış. Lütfen özellikle giren arkadaşların görüş ve tavsiyelerini bekliyorum. Bence bu analiz sınavı Kasım sınavında daha da zor olucak. Burada görüş ve beklentilerimizi paylaşırsak birbirmize yardımcı oluruz.

ben de soruları görünce baya umutsuzluğa kapıldım sınav anında ama bildiğim ne var ne yok kağıda fazlası ile yazdım ve geçme umudumu az görmeme rağrem 50 vermişler kağıdıma.artık şans da gerekiyor bence.

hazerfan ' Alıntı:
Arkadaşlar 40 kişi konuya bakmış 1 kişi cevap yazmış. Lütfen özellikle giren arkadaşların görüş ve tavsiyelerini bekliyorum. Bence bu analiz sınavı Kasım sınavında daha da zor olucak. Burada görüş ve beklentilerimizi paylaşırsak birbirmize yardımcı oluruz.
Sayın hazerfan
Ben analize islam çankayanın sarı kitabından hazırlandım.İki kere girdim.İlki kasım/2007 40 aldım daha sonra mart 2008 de yine aynı kitabı çalışarak 80 aldım.Bana kalırsa bu konuda sade anlaşılır özet bi kitap tavsiye derim.

Kesinlikle Mart sınavının acısını çıkardılar Temmuz'da. Geçeceğimi düşündüğüm dersten en düşük notumu alarak kaldım. Sınav sonucuma itiraz ettim. Umarım sonuç beklediğim gibi olur..

Soru kağıdında yazan notu sınava girmeyen arkadaşlar için yazıyorum

Soruyu anlamak cevaba dahildir. Bu nedenle cevabınızın sınırlarını özenle çiziniz. Soruyu aşan cevaplarda verilen bilgi doğru olsa bile değerlemeye katılmaz. Ancak verdiğiniz bilginin hatalı veya yanlış olması değerlemeyi olumsuz etkiler.

Buyrun buradan yakın

İtiraz eden arkadaşlar itiraz sonuçlarınıda bu başlık altında paylaşırlarsa sevinirim.

Mart sınavında sordukları yanlış soru yüzünden büyük bir kesimi geçirmişlerdi , acısı temmuzda çıktı :) Kasım ve Mart dönemlerinde normal bir BİLANÇO yada GT sorarak birikenleri geçirirler diye tahmin ediyorum...

evet notta anlaşılmayacak bişey yokta durup dururkrn neden yazıldı acaba o tartısılmalı marttaki sınavda hatalı soru yüzünden tek seçenek bu.O dönemde bende geçmiçtim iyi çalısmıstık 60 lık kağıtlara 75 falan geldi kalanda duymadım hiç o sınavda.Az buçuk bişey yazan 50 60 aldı

kurs notları ders notları ünv.kitabları yeterli geçmen için sahsi fikrim çokda öyle önemli değil ama iyasada çok kaliteli kitaplarda var

Temmuz sınavı için murat ve dehanın notları yeterli değilmiş ( diğer arkadaşlar duyduklarım. ) ben 3 tane formüle hiç dokunmadım 70 puan üzerinden 60 geçtim ama ilginç birşeyler Martın acısı herhalde bu Kasımda öteleme olur diye tahmin ediyorum...
Gelir Tablosu ile Bilanço analizini öğrenelim yeter kanaatimce...

arkadaşlar

analiz için yorumunuzu geliştirin

güzel anlamlı cümleler kurun ve istediği bulguyu mutlaka yazın

ilk girişte kazandım, zor bir ders değil aslında, kolayca geçebilirsiniz ...

Ynt:maliyet ve vergi mavzuatı

sizce vergi ve maliyet nasıl gelir hangi konulardan gelir arkadaşlar

Arkadaşım geçen dönemler için haklısın ama bu dönem çıkan soruların sadece 30 puanlık kısmı yorum 50 puanı formül 20 puanıda tanımdı. Hatırlatırım

hazerfan

evet

sözel de analizde daha fazla önem kazandı bu son sınavlarda

eskiden 15 puan olan sözellerin puanı yükseldi ...