Anket / Yeterlilik mi, Stajı Başlatma Sınavı mı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kemalkaya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sizin için hangisi daha zordu?

• Staja Başlama Sınavı

Kullanılan: 0 0.0%
  • Yeterlilik Sınavı

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    0
Ynt: Anket / Yeterlilik mi, Stajı Başlatma Sınavı mı?

staja başlama sınavına hazırlanırken, yeterlilik daha basit diye düşündük, bu yüzden staja başlama sınavı gözümüzde büyütülürdü. Staja başlama sınavını bi versek gerisi kolay diye telkin ederdik kendimizi.
Staja başlama sınavını kazandık, yeterlilik sınavına hazırlanırkende keşke test olsa bu sınav diye yakınırdık.

Yani duruma göre, içinde bulunduğumuz durum itibariyle bu zorluklar değişiyor.
Örneğin yaz mevsimi geldiğinde kışı, kış mevsimi geldiğinde yazı aradığımız gibi. Ama hiç biz zaman diyemeyiz sıcağı soğuktan, soğuğu da sıcaktan daha çok seviyorum diye.

Staja başlama sınavının zorluk derecesi ayrı, yeterlilik sınavının zorluk derecesi apayrıdır.

yeterlilik sınavı daha zor geldi bana..
gerçi başlatmada da bir hayli uğraşmıştım..

bence yazılı sınav daha zor yazılıya çalıştığım gbi staja başlatmaya çalışsaydım ilk seferde verirdm ikincide değil
teste adeletsizlik olmuyor amayazılıda hakkın yeniyor aradaki fark bu yazılıda aylarca eve kapttım kendimi 2 kere girdm hatta3 kez gircem .staja başaltmada on gün eve kapattım kendimi öyle kazandım . yazılıda7 ay ım gitti birhalt edemedim 2008yılından sonra yazılı sınav gittikçe zorlaşdı

staja başlatmada ilk sınava girdim 59 küsürle kaldım hiç çalışmamıştım. sonra sınava on gün kala ofisimde boş vakitlerimde internetten test çözdüm , girdim ve kazandım. Ama yeterlilik tam bir baş belası , çalışmadan geçebilmenin imkansız gibi bişey olduğunu düşünüyorum. Mart ilk girişimdi 3 tane verdim, temmuz sonuçlarını da dört gözle bekliyorum...