E efendi Katkı Sunan Üye Üyelik 18 Kas 2006 Mesajlar 115 7 Ocak 2014 #1 Merhaba, A.Ş. lerde huzur hakkı ödenmesine dair karar örneği var mı ?
M merkür2 Tanınmış Üye Üyelik 27 Tem 2012 Mesajlar 5,334 Konum Manisa 8 Ocak 2014 #2 AŞ huzur hakkı ödemesi için genel kurul toplantısında gündeme alınması ve toplantıda kabul edilmesi gerekmektedir.
AŞ huzur hakkı ödemesi için genel kurul toplantısında gündeme alınması ve toplantıda kabul edilmesi gerekmektedir.
E efendi Katkı Sunan Üye Üyelik 18 Kas 2006 Mesajlar 115 9 Ocak 2014 #3 Sayın merkür2, örnek toplantı tutanağını başka bir kaynaktan temin ettim. Teşekkür ederim.
B bil_gin Tanınmış Üye Üyelik 5 Ara 2007 Mesajlar 1,060 Konum İstanbul 10 Şub 2014 #4 EFENDİ' Alıntı: Sayın merkür2, örnek toplantı tutanağını başka bir kaynaktan temin ettim. Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla ... Üstad aynı karardan bana da gerekli paylaşabilir misiniz? saygılar; bil_gin
EFENDİ' Alıntı: Sayın merkür2, örnek toplantı tutanağını başka bir kaynaktan temin ettim. Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla ... Üstad aynı karardan bana da gerekli paylaşabilir misiniz? saygılar; bil_gin
S [email protected] Üyelik 12 Tem 2019 Mesajlar 1 Konum trabzon 12 Tem 2019 #5 bil_gin' Alıntı: Üstad aynı karardan bana da gerekli paylaşabilir misiniz? saygılar; bil_gin Genişletmek için tıkla ... toplantı tutnağı ve karar örneği var ise sinan_isci_61qhotmail.com mail atabilirmisiniz
bil_gin' Alıntı: Üstad aynı karardan bana da gerekli paylaşabilir misiniz? saygılar; bil_gin Genişletmek için tıkla ... toplantı tutnağı ve karar örneği var ise sinan_isci_61qhotmail.com mail atabilirmisiniz