Apartman Yönetimlerinde İşçilik

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ALEVİNMAVİSİ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
merhaba arkadaşlar 1981 yılında sigortalı işe başlayan bir bayan 1,5 veya 2 yıl kadar calışmış nekadar ücret yatırıp ve hangi yıl emekliliğe hak kazanır yardım ederseniz sevinirim...

merhaba arkadaşlar 1981 yılında sigortalı işe başlayan bir bayan 1,5 veya 2 yıl kadar calışmış nekadar ücret yatırıp ve hangi yıl emekliliğe hak kazanır yardım ederseniz sevinirim...

Özellikli durumlar haricinde geçmişe dönük ödemediği/ödenmediği sigorta primlerini ödeyemez. Sigorta durumunu aktifleştirdiği tarihten itibaren hesaplamaları yapmak gerekir.

İyi Günler.

Bu kadıncağız çalışmadığı günlerin primini yatırıp ve yaşı beklediği zaman emekli olamaz mı yani , yada hagi durumda emekli olabilir..

Geçmiş dönem için topluca ödeme yapıp emekli olma şansı yok,
mevcut gün sayısına göre, aylık olarak isteğe bağlı prim ödemesi yapıp , yaş- gün şartlarını tamamlamak şartıyla yaşlılık aylığı alabilmesi mümkün sadece.

Geçmiş dönem için topluca ödeme yapıp emekli olma şansı yok,
mevcut gün sayısına göre, aylık olarak isteğe bağlı prim ödemesi yapıp , yaş- gün şartlarını tamamlamak şartıyla yaşlılık aylığı alabilmesi mümkün sadece.

Bir yasa çıkarırlar ise olabilir ama bu aralar böyle bir yasa çıkaracaklarını pek sanmıyorum.

İyi Günler.