Araç sözleşmesi mi yapılmalıdır?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bozaslan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Mehrabalar,
toptan ve perakende gıda satışı yapmaktayız. işyerimizde çalışan personelimizin hususi transit aracı bulunmaktadır. aracı işyerinde kullanmak istiyoruz. neler yapmamız gerekir.
ilginize teşekkür ederim...

Konu başlığı ve içeriğinde Büyük Harf kullanmak yasaktır.!
Lütfen Forum Kuralları' na uyunuz.!

Ynt: Araç sözleşmesi mi yapılmalıdır?

araç kira sözleşmesi düzenleyip stopaj ve kdv 2 ile beyan edeceksiniz. mali müşavirinize sorar iseniz size daha detaylı bilgi verecektir.

her ay yada ne zaman kullanacaksanız o güne gider pusulası düzenlemeniz gerekiyor. onun haricinde bir de kdv 2 beyannamesinde gider pusulasında ödediğiniz tutar kadar devlete kdv ödeyeceksiniz.

Herkese iyi forumlar konuyla bağlantılı olarak ta bir soru ben sormak istiyorum.
Araç kira tutarını aylık olarak değilde 3 ayda bir 3 aylık kira bedeli olarak G.P. kesmek suretiyle öder isek ödeme yapılmayan dönemler içinde boş olarak KDV2 beyannamesi vermek gerekirmi?

sitkicelebi ' Alıntı:
Herkese iyi forumlar konuyla bağlantılı olarak ta bir soru ben sormak istiyorum.
Araç kira tutarını aylık olarak değilde 3 ayda bir 3 aylık kira bedeli olarak G.P. kesmek suretiyle öder isek ödeme yapılmayan dönemler içinde boş olarak KDV2 beyannamesi vermek gerekirmi?

Gerekmez..Gider pusulası kestiğiniz dönem için kdv2 beyannamesi vermeniz yeterli..

İyi çalışmalar..