Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sınavlara girecek olan 7 kişiden 6'sı Maliyet ve Temel Hukuk'tan girecek görünüyor.. örneklemi arttıralım ki sonuç daha elle tutulur, yorumlanabilir bir hale gelsin. şöyle en azından 50 kişinin katılımını bekliyoruz.
temel hukuk'a ben de şaşırdım çünkü Temmuz'da baya bi geçen olmuştu ama demekki benim gibi kasım 2008 faciasına uğrayıp anca şimdi cesaretini toplayıp sınava girecek olanlar ortaya çıktı ya da stajını tamamlayanların sayısı bu dönem daha fazla...
benim de bir tek hukuk kaldı. ilk sınavıma martta girdim ozaman çalışmadığım için çok üzülmüştüm sorular çok kolaydı. temmuz sınavına da çıkmış sorulara çalıştım sadece ,son yıllarda çıkan sorulardan sormadılar aralıkta biter bu kabus inşallah
başvurular bugün bitiyor. hangi sınavlara giriyorsunuz? şu ana kadar 35 kişi ankete cevap vermiş (ki bunların 11'i sınava girmeyecek olanlar). daha çok katılımcı bekliyoruz.