Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hakankrl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

Bir deli kuyuya taş attı çıkar çıkarabilirsen ahmet bey yapılırmıydı böyle bir şaka buradaki arkadaşlara hassaslardı zaten

Arkadaşlar bende aradım tesmeri ,böyle saçma sapan şeylere inanmayın , belli olunca zaten internet girişlerini yapıcağız ama henüz notlar gelmedi ,kimse şu zaman açıklanır diyemez ,belki yarın gelir notlar belki 2 hafta sonra diyorlar .

Hatçe ' Alıntı:
ayyyy başım döndüüüüü,

kim dalga geçerse ömrü dalga geçilmekle geçsin inşallah
amin..

hatçe kıı dur kendine gel

COOL ' Alıntı:
dalga geçmiyorum doğru söylüyorum ama çok sinirliyim şu an üstelim bir sürü iş var önümde kdv son günleri canım
hiç bir şey yapmak istemiyor yine baştan vergi ve maliyeti çalış bıktım artık

o zaman arkadaşlardan birinin tc kimlik nosu verelim tesmerden tanıdığınıza soralım bakalım sonuç ne çıkacak?

Cool kardeşim TC Kimlik numaramı vereyim ben notumu merak etmyorum sadece öğren ve hangi derslerden sınava girdiğimi burda yaz yeter..Madem arkadaşın var..

Birde şu Tesmerden arkadaşı olanlar diye facebook ta grup kursanızda Tesmerde çalışan kaç kişi olduğunu öğrensek.Herkesin Tesmerde bi tanıdığı va mubarek

Tamam çok ısrar ettiniz ben vereyim bari tc nosunu benim sonuçlara baksın ; D ;D ;D

o zaman arkadaşlardan birinin tc kimlik nosu verelim tesmerden tanıdığınıza soralım bakalım sonuç ne çıkacak?
[/quote]

bencede çok mantıklı bir öneri madem öğrenebiliyorsunuz ,buyrun öğrenin...

ocelik ' Alıntı:
Cool kardeşim TC Kimlik numaramı vereyim ben notumu merak etmyorum sadece öğren ve hangi derslerden sınava girdiğimi burda yaz yeter..Madem arkadaşın var..

Birde şu Tesmerden arkadaşı olanlar diye facebook ta grup kursanızda Tesmerde çalışan kaç kişi olduğunu öğrensek.Herkesin Tesmerde bi tanıdığı va mubarek

Cool hadii
bu arada form sayfa 180 oldu

Yeter artık ya, tanıkdıkmış falan, ben gidiyorum bu gece direkt giriyorum tesmere hırsızlığa, bütüün sonuçları vericem internete, herkes sevinsin gari. İçerdeyken bana bakarsınız di mi arkadaşlar, temiz çamaşır falan getirirsiniz. Yakıcam kendimi.

neye inanacağıma şaşırdım inş. doğrudur da bir an önce biter bu eziyet
:(

tesmere aradım,ahmete inanmayın dedi.
tabi benim bu dediğime kim inanır? kadir inanır :D

scarlet ' Alıntı:
Yeter artık ya, tanıkdıkmış falan, ben gidiyorum bu gece direkt giriyorum tesmere hırsızlığa, bütüün sonuçları vericem internete, herkes sevinsin gari. İçerdeyken bana bakarsınız di mi arkadaşlar, temiz çamaşır falan getirirsiniz. Yakıcam kendimi.

süper bir iş yaparsın

scarlet ' Alıntı:
;D ;D ;D
lafımı olur