Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hakankrl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

HaCkHaN ' Alıntı:
shatz ' Alıntı:
HaCkHaN ' Alıntı:
shatz ' Alıntı:
ayy neolur üzel haber versin birileri beklemek 10 yıl yaşlandırdı beni içim içime sığmıyor halfeler buhranlar bastı beni :) :) :)

kendini örgüye ver,zaman çabuk geçer :D
HaCkHaN ' Alıntı:
shatz ' Alıntı:
ayy neolur üzel haber versin birileri beklemek 10 yıl yaşlandırdı beni içim içime sığmıyor halfeler buhranlar bastı beni :) :) :)

kendini örgüye ver,zaman çabuk geçer :D

sen nerden duydun örgü ördüğümü sadece 2-3 tane lif ördüm can sıkıntısından ne var bunda :D :D

tüm hatay - dörtyol bunu konuşuyor..shatz kendini örgüye vermiş diye :)
Allahını seversen :D :D :D :D :D okadarda gizli tutmuştum :D

ne bilim ana - kız balkona yere oturmuşlar,örgü örüyolar dediler :D

sedabaransel ' Alıntı:
HaCkHaN ' Alıntı:
sedabaransel ' Alıntı:
yeterlilik ' Alıntı:
sedabaransel ' Alıntı:
yeterlilik ' Alıntı:
Ya bence bu COOL doğru söylüyor galiba.Daha önce göndermiş olduğu mesajları bir okuyun.Alaycı bir tavır göremedim ben.Birde siz bakın.Ne düşünüyorsunuz ?

acıkcası ben kimsenin kimseyi kekledigine inanmıyorum. doğru olma ihtimali bence % 51 ::)

ne odaya ne tesmere inanıyorum. gecen sınavda tutturamadılar yasal süre dediler acıklanmaz 1-2 haftayı bulur dediler
3 gün sonra acıklandı..
yeterlilik hatırlarsan temmuz forumlarında da ilk arandım diyen kişiye inanılmamıştı linç edilcekti nerdeyse ama gercekten aranmıştı.
genel durumumus kimseye inanmamak ;D

bence bugün aramalar başlar.. ( umuyorum yani ) ;D

evet,o arkadaşta çok erken aranmıştı ama inanılacak gibi değildi ;D ;D ama gerçekten aramalar başlamıştı.

hahahah bunlarda ögrenmiş olamaz mı ? özellikle cool un yazdıkları cok inandırıcı geldi bana ( önceki mesajlarını dikkate alarak )

bence bugün kıpırdanma olcak

( Allahım ne olur vergi hocası benim kagıdımı okurken akşamdan karısıyla kavga etmiş olmasın )

:D yahu vergi hocası bu forumu takip ediyor , duymasın.ip numaradan tespit edip geçirmez seni..:)

lanet olsun vergiye de vergi hocasına da :D
daha nası callıscam bu lanet vergiye hepsini yazarak calıstım ve ezberledim cıkan sorulara bak töbe ya aciz kelimesini hayatımdan cıkardım ahhaha

bide o kdv oranlarında 1 yanlısım var ama ben tarife listesini yazmadım :D
bunu da atmıyım dedim aa unutmus kızcağız yapmayı desinler dedim :D

ya ya sen ona lanet olsun de, o sana kızcağız desin . ahahha,puahaha,muahhaha,zuahahah... eskiden chat te böyle gülme şeyleri vardır , ne saçma,o geldi aklıma

HaCkHaN ' Alıntı:

bu soğukta karda kışta balkona oturmak?? destekli salla :D

günaydın arkadaşlar, aramaları tesmer mi yapıyor yoksa odalar mı ? birde sadece 7/7 yapanlar mı aranıyor yoksa bütün dersleri verenler mi ? ::)

aramaları oda yapıyor. Sadece ruhsat almaya hak kazananları arıyorlar. İster 7/7 yapılsın, isterse de 3 dersi kalan varsa 3 te 3 yapılsın; aranıyor.

shatz ' Alıntı:
HaCkHaN ' Alıntı:

camlı değilmi sizin balkon yahu , geçen geldim ya, annen kahve falına bakmıştı benim,aşk olsun:)

arkadaşlar vergi ve maliyet için kaynak önerisi olan yokmu :-\

yeterlilik ' Alıntı:
sedabaransel ' Alıntı:
yeterlilik temmuzda ilk aramalar ögleden önce mi olmustu ögleden sonra mı hatırlıomusun :)

ilk arama 15:03 müş baktım ;D

Ay sağol yeterlilik bakcaktım bende iş cıktı o arada :)
ama akşam 9-10 da bile aramalar devam etmişti

bi de istanbul odasında bi no vardı saolsun ordaki kız arancaklar listesinde olup olmadıgımızı söylüyordu
ben o kızın nosunu telime kaydettim lasım olur hahahah

yoo ben 7/6 yaptım yine aradılar beni ama sonuçlar açıklandıktan 1 gün sonra :D

shatz ' Alıntı:
HaCkHaN ' Alıntı:

Burası bir paylaşım sitesi.Lütfen özel hayatınız ile ilgili şeyleri ya özelden yada MSN den yazınız.Görüntü kirliliği yapmayınız ;D ;D ;D

yeis ' Alıntı:
arkadaşlar vergi ve maliyet için kaynak önerisi olan yokmu :-\

vergide sorular bu dönemki gibi cıkarsa kaynaga gerek yok :D
maliyetten odanın kursuna gitmiştim. gayet faydalıydı vergii de ateş oktay mı okray mı ne onun kitabı - netteki notlar ve deha nın uygulama soruları karışık yaptım :D

sedabaransel ' Alıntı:
yeterlilik ' Alıntı:
sedabaransel ' Alıntı:
yeterlilik temmuzda ilk aramalar ögleden önce mi olmustu ögleden sonra mı hatırlıomusun :)

bi de istanbul odasında bi no vardı saolsun ordaki kız arancaklar listesinde olup olmadıgımızı söylüyordu

geçen dönem bende aramıştım.Üzgünüm olmadı demişti.Aramam ben daha o müsipet bayanı ;D;D;D

HaCkHaN ' Alıntı:
sedabaransel ' Alıntı:
HaCkHaN ' Alıntı:
sedabaransel ' Alıntı:
yeterlilik ' Alıntı:
sedabaransel ' Alıntı:
yeterlilik ' Alıntı:
Ya bence bu COOL doğru söylüyor galiba.Daha önce göndermiş olduğu mesajları bir okuyun.Alaycı bir tavır göremedim ben.Birde siz bakın.Ne düşünüyorsunuz ?

acıkcası ben kimsenin kimseyi kekledigine inanmıyorum. doğru olma ihtimali bence % 51 ::)

ne odaya ne tesmere inanıyorum. gecen sınavda tutturamadılar yasal süre dediler acıklanmaz 1-2 haftayı bulur dediler
3 gün sonra acıklandı..
yeterlilik hatırlarsan temmuz forumlarında da ilk arandım diyen kişiye inanılmamıştı linç edilcekti nerdeyse ama gercekten aranmıştı.
genel durumumus kimseye inanmamak ;D

bence bugün aramalar başlar.. ( umuyorum yani ) ;D

evet,o arkadaşta çok erken aranmıştı ama inanılacak gibi değildi ;D ;D ama gerçekten aramalar başlamıştı.

hahahah bunlarda ögrenmiş olamaz mı ? özellikle cool un yazdıkları cok inandırıcı geldi bana ( önceki mesajlarını dikkate alarak )

bence bugün kıpırdanma olcak

( Allahım ne olur vergi hocası benim kagıdımı okurken akşamdan karısıyla kavga etmiş olmasın )

:D yahu vergi hocası bu forumu takip ediyor , duymasın.ip numaradan tespit edip geçirmez seni..:)

lanet olsun vergiye de vergi hocasına da :D
daha nası callıscam bu lanet vergiye hepsini yazarak calıstım ve ezberledim cıkan sorulara bak töbe ya aciz kelimesini hayatımdan cıkardım ahhaha

bide o kdv oranlarında 1 yanlısım var ama ben tarife listesini yazmadım :D
bunu da atmıyım dedim aa unutmus kızcağız yapmayı desinler dedim :D

ya ya sen ona lanet olsun de, o sana kızcağız desin . ahahha,puahaha,muahhaha,zuahahah... eskiden chat te böyle gülme şeyleri vardır , ne saçma,o geldi aklıma

yüsüne sölemios ya :D arkasından lanet olsun diom
amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa vergiden gecersem bana lanet olsun dicem :D

yeterlilik ' Alıntı:
shatz ' Alıntı:
HaCkHaN ' Alıntı:

Burası bir paylaşım sitesi.Lütfen özel hayatınız ile ilgili şeyleri ya özelden yada MSN den yazınız.Görüntü kirliliği yapmayınız ;D ;D ;D

haklısın mmm adın neydi senin yeterlilik dur hatırlayacam şimdi :D :D anladın sen onu çabuk özür dile benden ;D ;D ;D

shatz ' Alıntı:
yeterlilik ' Alıntı:
shatz ' Alıntı:
HaCkHaN ' Alıntı:

haklısın mmm adın neydi senin yeterlilik dur hatırlayacam şimdi :D :D anladın sen onu çabuk özür dile benden ;D ;D ;D

Allah senin eline düşürmesin.Bi senden bi Tesmerden nedir çektiğim ;D ;D

yeterlilik ' Alıntı:
sedabaransel ' Alıntı:
yeterlilik ' Alıntı:
sedabaransel ' Alıntı:

geçen dönem bende aramıştım.Üzgünüm olmadı demişti.Aramam ben daha o müsipet bayanı ;D;D;D

yok ben arıcam gene hahah

tesmeri arayan varmı arkadaşlar

yeterlilik ' Alıntı:
shatz ' Alıntı:
yeterlilik ' Alıntı:
shatz ' Alıntı:
HaCkHaN ' Alıntı:

Allah senin eline düşürmesin.Bi senden bi Tesmerden nedir çektiğim ;D ;D

ha şöle yola gel şimdi işim var sonuçlar hakkında gelişme olursa haberdar et beni YETERLİLİK ;D ;D ;D