zeynep aysan
Katkı Sunan Üye
Ynt: Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..
Evet bu hafta açıklanmayacak gibi
Evet bu hafta açıklanmayacak gibi
sg_48 ' Alıntı:muğla odayı aradım daha gelen bişey yok dediler bence bu hafta açıklanmayacak yada heyecan yaptırıyorlar bize
akkaya ' Alıntı:sg_48 ' Alıntı:muğla odayı aradım daha gelen bişey yok dediler bence bu hafta açıklanmayacak yada heyecan yaptırıyorlar bize
Temmuz sonuçlarında da öyle yaptılar. Açıklandığı gün odaya ve tesmere soranlara daha belli değil demişlerdi. O gün açıkladılar. Bunların sağı solu belli olmaz. Temmuz sonuçları saat kaçta açıklanmıştı bilen var mı ?
Arkadaşım geç artık şu yazıyı paslandı artık;ugly666 ' Alıntı:ARKDAŞLAR KOMİSYON SONUÇLARI TESMERE GÖNDERİYOR. TESMERDEN ODALARA YAZI İLE BİLDİRİLİYOR.
LordBlue ' Alıntı:kargocunun bu sayfada işi ne. mantıklı düşünmenizi yeğlerim.bizler belgeye dayalı iş yapıyoruz. bir turmob başkanıda buraya girerse şaşırmayın. kargocuymuş
LordBlue ' Alıntı:kargocunun bu sayfada işi ne. mantıklı düşünmenizi yeğlerim.bizler belgeye dayalı iş yapıyoruz. bir turmob başkanıda buraya girerse şaşırmayın. kargocuymuş
gercekten bende katılıyorum birileri iyice sasırmıs
yeterlilik ' Alıntı:LordBlue ' Alıntı:kargocunun bu sayfada işi ne. mantıklı düşünmenizi yeğlerim.bizler belgeye dayalı iş yapıyoruz. bir turmob başkanıda buraya girerse şaşırmayın. kargocuymuş
Merkez kargoda çalışan bir muhasebeci düşündünüz mü peki siz ?
yakında roberto carlos da yazmaya başlar buradane.smmm.a ' Alıntı:yeterlilik ' Alıntı:LordBlue ' Alıntı:kargocunun bu sayfada işi ne. mantıklı düşünmenizi yeğlerim.bizler belgeye dayalı iş yapıyoruz. bir turmob başkanıda buraya girerse şaşırmayın. kargocuymuş
Merkez kargoda çalışan bir muhasebeci düşündünüz mü peki siz ?
bencede neden yalan olsun ki