Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hakankrl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

Bence,

1- Vergi
2- Denetim
3- Hukuk
4- Meslek
5- Analiz
6- Maliyet
7- Finansal

Ayrıca kasmayın bu kadar kendinizi. Biz burda 79 günde sınav açıklandığını gördük. Çok kasmıştık kendimizi ama neticeler yüzleri güldürmüştü. Birçok insan ummadığı halde geçtiler.

Bence perşembe aramalar olur cuma günü nete düşer... ;)

bence
1-vergi
2-maliyet
3-denetim
4-temel hukuk(çünkü çok konu kapsıyor)
5-analiz
6-meslek hukuku
7-finansal muhasebe :)

arkadaşlar vergiden ben nasıl geçtim anlamadım.hep kalıcam diye bekliyodum.geçtiğimi görünce şok oldum.ümit vermiş olmuyayım fakat notları bol vergiden

Geçen hafta açıklanmazsa deliririm diyordum, açıklanmadı. Bu gün de hatta önümüzdeki 2 gün de bişi olacağı yok. Demek öldürmeyen Allah öldürmüyor, kuzu kuzu bekliyorum.

scarlet ' Alıntı:
Geçen hafta açıklanmazsa deliririm diyordum, açıklanmadı. Bu gün de hatta önümüzdeki 2 gün de bişi olacağı yok. Demek öldürmeyen Allah öldürmüyor, kuzu kuzu bekliyorum.

Bencede;

1)MESLEK
2)Vergi
3)Denetim
4)Temel hukuk
5)Maliyet
6)Finansal analiz
7)muhasebe

;D ;D ;D

Tabi bu liste kişiden kişiye değişiyor. Kişinin hangi yönü daha iyiyse o yönde kolay diğerleri zor geliyor.

Mesela bana denetim çok ters geliyor. ;)

yeterlilik ' Alıntı:
scarlet ' Alıntı:

Bencede;

1)MESLEK
2)Vergi
3)Denetim
4)Temel hukuk
5)Maliyet
6)Finansal analiz
7)muhasebe

;D ;D ;D
sen bu meslekten belki öbür tarafta geçersin ne demişler büyük lokma ye büyük söz konuşma :D :D :D

shatz ' Alıntı:
yeterlilik ' Alıntı:
scarlet ' Alıntı:

Bencede;

1)MESLEK
2)Vergi
3)Denetim
4)Temel hukuk
5)Maliyet
6)Finansal analiz
7)muhasebe

;D ;D ;D
sen bu meslekten belki öbür tarafta geçersin ne demişler büyük lokma ye büyük söz konuşma :D :D :D

Söylemesen çatlardın zaten.Bende anlamadım ki,temmuza kadar denetim vergi ve analizden kalırım diğerlerinden geçerim diyordum.Sonuç felaket ;D ;D kaldığım dersler meslek,temel hukuk,maliyet.

karakule1702 ' Alıntı:
Tabi bu liste kişiden kişiye değişiyor. Kişinin hangi yönü daha iyiyse o yönde kolay diğerleri zor geliyor.

kişinin hangi yönü daha iyiyse mi ? ozaman bana zorluk derecesi diye bişey yok hocam kahretmesin zekiyimdir bakma vergiden yanlışlıkla kaldığıma yazım çirkindi ondan kaybettim sanırsam :D :D emmeeee eğer hangi yön iyiyse kavramına göre konuşursak yeterlilik nickli arkadaş ömrü billah ruhsatı alamaz ;D ;D

shatz ' Alıntı:
karakule1702 ' Alıntı:

kişinin hangi yönü daha iyiyse mi ? ozaman bana zorluk derecesi diye bişey yok hocam kahretmesin zekiyimdir bakma vergiden yanlışlıkla kaldığıma yazım çirkindi ondan kaybettim sanırsam :D :D emmeeee eğer hangi yön iyiyse kavramına göre konuşursak yeterlilik nickli arkadaş ömrü billah ruhsatı alamaz ;D ;D

Valla hepimizin bir yönü ağır basıyor. Yeterlilik konusunda diyecek birşeyim yok o da benim gibi uzun zamandır buralarda. Herhalde eskilerden bi o kaldı bi de ben. Ha bi de Dilek hanım var.

karakule1702 ' Alıntı:
shatz ' Alıntı:
karakule1702 ' Alıntı:

Valla hepimizin bir yönü ağır basıyor. Yeterlilik konusunda diyecek birşeyim yok o da benim gibi uzun zamandır buralarda. Herhalde eskilerden bi o kaldı bi de ben. Ha bi de Dilek hanım var.
onu buralardan alıp kurtaracam büroyu açınca üzülmesin o eee her büroya bir çaycı lazım dimi yeterlilik :D :D

karakule1702 ' Alıntı:
Bence,

1- Vergi
2- Denetim
3- Hukuk
4- Meslek
5- Analiz
6- Maliyet
7- Finansal

Ayrıca kasmayın bu kadar kendinizi. Biz burda 79 günde sınav açıklandığını gördük. Çok kasmıştık kendimizi ama neticeler yüzleri güldürmüştü. Birçok insan ummadığı halde geçtiler.

sayın karakule siz belgeyi aldınızmı???
Aralık 2009 da sınava girdiniz sonuç mu bekliyorsunuz?
kaç ders kaldı?
sınav nasıl geçti?

Ama onun birşeyine hayranım. Adamn bıkmadan usanmadan buradan durmadan yazıyor. Benim giresim bile gelmiyor. Bu istikrarından dolayı tebrik ediyorum Yeterlilik'i.

Ayrıca çok gittiniz üzerine ama anladığım kadarıyla büyük konuşarak haketmiş.... ;)

1- meslek
2- vergi
3- Hukuk
4- Meslek
5- vergi
6- hukuk
7- Denetim

ÇETİNBEY ' Alıntı:
karakule1702 ' Alıntı:
Bence,

1- Vergi
2- Denetim
3- Hukuk
4- Meslek
5- Analiz
6- Maliyet
7- Finansal

kaç ders kaldı?
sınav nasıl geçti?

ÇETİNBEY ' Alıntı:
karakule1702 ' Alıntı:
Bence,

1- Vergi
2- Denetim
3- Hukuk
4- Meslek
5- Analiz
6- Maliyet
7- Finansal

kaç ders kaldı?
sınav nasıl geçti?

İstediğim soruda başlayabilir miyim? :)

Henüz alamadım malesef. Benim dönemlerim belgeyi alalı çok oldu ama ben bir türlü derslere çalışamadığım için 2 derste takıldım kaldım.

Denetime girmedim. Vergiden girdim. Burada yazılı cevaplarla yakın cevaplar verdim.

Sonuç olarak 50 olsun benim olsun diyorum. 50 yetiyor çünkü.

Saygılar

karakule1702 ' Alıntı:
Ama onun birşeyine hayranım. Adamn bıkmadan usanmadan buradan durmadan yazıyor. Benim giresim bile gelmiyor. Bu istikrarından dolayı tebrik ediyorum Yeterlilik'i.

Ayrıca çok gittiniz üzerine ama anladığım kadarıyla büyük konuşarak haketmiş.... ;)

hocam büyük konuşmak ne kelime .meslek hukukuna sınavdan önce ne laflar etti bir ben bir Allah bilir.okadar dedim bak büyük konuşma kalabilirsin diye ama o bana güldü güldü güldüü ve sonunda ben güldüm o ağladı ;D ;D

Bence,
1-Vergi
2-Maliyet
3-Hukuk
4-Denetim
5-Meslek
6-Analiz
7-Finansal

karakule1702 ' Alıntı:
ÇETİNBEY ' Alıntı:
karakule1702 ' Alıntı:
Bence,

1- Vergi
2- Denetim
3- Hukuk
4- Meslek
5- Analiz
6- Maliyet
7- Finansal

kaç ders kaldı?
sınav nasıl geçti?

İstediğim soruda başlayabilir miyim? :)

Henüz alamadım malesef. Benim dönemlerim belgeyi alalı çok oldu ama ben bir türlü derslere çalışamadığım için 2 derste takıldım kaldım.

Denetime girmedim. Vergiden girdim. Burada yazılı cevaplarla yakın cevaplar verdim.

Sonuç olarak 50 olsun benim olsun diyorum. 50 yetiyor çünkü.

Saygılar

inşallah geçersin arkadaşım herşey gönlünce olsun