Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
öss sabah 10dan sonra açıklanırdı.sabahın köründe kalkmıştım..o ne heyecandı ya....bunda o kadar heyecan yok içimde....o daha önemliydi...şimdi de geceleri baykuş gibi pc başında tüner olduk ..offf ne çekilecek çilemiz varmış...en azından onda gelebilcek puanlar belliydi hemen hemen...bu ise tam bir boşluk....ne olduğu belli değil (
Uzun bir süredir on line olmadan takipteyim ama artık üye olmanın vakti geldi dedim ve kaydı yaptım.
Herkes gibi inanılmaz bir stres içerisindeyim ve artık yeter takatım kalmadı modundayım. Allah hepinize bol bol sabırlar versin.
Son iki dersim kaldı vergi ve hukuk ve şu an bile sadece vergiden geçirsek geri kalan 6 derse tekrar girermisiniz deseler hiç düşünmeden kabul ederim.
Bu tesmerin sayfasına bende giremiyorum ama daha önceki sınav bekleme süreçlerindede başıma geldi onun için hemen yayınlanacakmış gibi düşünüp sonradan hayal kırıklığına uğramayın.
ya geçen haftada böyle olmuştu yine herkes panik yapmıştı bir de ben deneyim bakalım açılıyor mu ? ama şöyle bir şey herkes bekliyor ya ondan millet hücum etti siteye ondan tekliyor bence...bu arada bu sınav gece mi açıklanıyor yoksa sabah mı ??*ben hep sabah baktım da sonuçlara..