madem yaklaşımın sadece numarayı almak içindi neden ilk aldığında numarayı söylemedinde bukadar bekledin.... söyleyemm , bayan numarası , söz verdim vs diye konuştun....HaCkHaN ' Alıntı:işte arkadaşlar insana yaklaşım tarzını bileceksiniz , ben olumsuz yaklaşsaydım,teli alamazdım ve bu gerçekte su yüzüne çıkmazdı.. kaybeden ben mi oldum , hayır , birileri gerçeği öğrendi , birileri gerçeği çıkarttı , birileride kaybetti.
iyi akşamlar
nur@L ' Alıntı:madem yaklaşımın sadece numarayı almak içindi neden ilk aldığında numarayı söylemedinde bukadar bekledin.... söyleyemm , bayan numarası , söz verdim vs diye konuştun....HaCkHaN ' Alıntı:işte arkadaşlar insana yaklaşım tarzını bileceksiniz , ben olumsuz yaklaşsaydım,teli alamazdım ve bu gerçekte su yüzüne çıkmazdı.. kaybeden ben mi oldum , hayır , birileri gerçeği öğrendi , birileri gerçeği çıkarttı , birileride kaybetti.
iyi akşamlar
geçen bişey yok tuğcecim.. onlar dalga geçtiğini düşünürken biz onlarla eglendik....tuğçe09 ' Alıntı:geçmiş olsun
nur@L ' Alıntı:geçen bişey yok tuğcecim.. onlar dalga geçtiğini düşünürken biz onlarla eglendik....tuğçe09 ' Alıntı:geçmiş olsun
aynen katılıyorum başım felaket ağrıyoyakuma ' Alıntı:Bu sözde şakanın mağduru olanlara geçmiş olsun, şaka yaptığını sanıp insanları ümitlendirenleri de Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın..
burakay ' Alıntı:HaCkHaN ' Alıntı:serpil.son ' Alıntı:hackhan senin sölediğinde mantıklı değil. aramalar peş peşe yapılıyo bu benim 4. girişim ve forumda millet 1 satt içinde peş peşe arananlar oluyordu bu arkadaşa şaka yapılmış
tek dersi olanlar önce aranıyor , diğer 7/7 yapanlar pazartesi
8)
2 dersi olanlar salı
3 dersi olanlar perşembe gecesi
4 dersi aranlar c.tesi kahvaltıdan sonra
5 dersi olanlar k.vadisi pusudan hemen sonra
6 dersi olanlar aşkı memnu-pusu arası 2.reklamlar kuşağında
7 dersi olanlar 13-14 mart gününden hemen bir gün önce tüm gün yayınında ntv de
*1ugur6666 ' Alıntı:bu işe karışanlar güvenilirliklerini kaybetmiştir
haklısınız katılıyorum birde sınav takvimi belli sonuçlar hala yok 5şubatta açıklansa 1 aylık bir çalışma süresi kalıyor.neden sınav takvimini hazırlarken bunu göz önüne almıyorlar. bu konuda bişey yapılabilirmicetin16 ' Alıntı:ÖNCELİKLE HERKESE SELAMLAR... UZUN SÜREDİR FORUM TAKİP ETMEKTEYİM FAKAT YAZMAK BU GÜNE KISMETMİŞ... KENDİM GİBİ BİR SÜRÜ İNSANI SİNİR VE STRES SAHİBİ OLARAK GÖRÜYORUM , FAKAT BU GÜNLERDE GELİP GEÇİÇİ DEMEKTEN KENDİMİ ALI KOYAMIYORUM.
ARKADAŞLAR BEN BİR SORUNDAN DAHA BAHSETMEK İSTİYORUM SINAV SORU VE CEVAPLARI NEDEN SINAVDAN HEMEN SONRA PUANLAMA DAİR YAYINLANMIYOR ? BU KONU HAKKINDA TESMERİ ARADIM BUNU İLETİCEZ DİYEREK BENİ GEÇİŞTİRDİLER BU KONU HAKKINDA ARKADAŞLAR BENCE ÖRGÜTLENMELİYİZ. HATTA SINAVLARLA İLGİLİ TESMER BİR AÇIKLAMA YAPLALI EN AZINDAN DEMELİ BEN ŞU DERSTE BUNLARA DİKKAT EDİYORUM. SINAV SORULARI BUNLARDIR BU KISMINI YAZANLAR ŞU PUANI ALIR...
nevermind ' Alıntı:shatz ' Alıntı:neveeeerrrrmiiinnnddd sanki seni tanıyorum ben ..sen adanadan izmire gelin giden hatun değilmisin kızz
evet de nerden ?
nur@L ' Alıntı:puanlamayı söylüyolar... örn maliyet 1, soru 60 2, soru 40 puandı... iyi niyetlide düşürüsek bazen puanların bol olduğunu söylüyoruz... bir coğumuz kendine gecer not veremezken bakıyoruz kalmayı beklediğimiz dersten geciyoruz...
AÇIKÇASI BENİM İLK GİRİŞİMDİ BİLMİYORUM... NOTLAMA SİSTEMLERİNİ YAKALAYAMADIM. DOLAYISIYLA HİÇ BİR DERSE ÇALIŞMIYORUM. AÇIKLANANA KADAR ÇALIŞMAM DA HERHALDE FAKAT SINAV SORU VE CEVAPLARI HEMEN TESMERİN SAYFASINDA YAYINLANMIŞ OLSA VE PUANLAMAYIDA AÇIKLANAN CEVAPLARDA BELİRTMİŞ OLSA AZ BUÇUK KALDIĞIM DERSLERİ FARKINDA OLABİLİRİM DİYE DÜŞÜNÜYORUM...
FORMDA BU GÜNE KADAR OKUDUĞUMA GÖRE 7/7 YAPMIŞ OLMAM LAZIM ... UMARIM YAPMIŞIMDIR YOKSA ÇALIŞMAK İÇİN ÇOK AZ BİR ZAMAN KALACAK...
FAKAT ARKADAŞLAR BİZİM BİRAZ BASKI YAPMAMIZ GEREKİYOR DİYE DÜŞÜNMEKTEYİM.... MESELA AYNI GÜN İÇİNDE TOPLA FAX NEDEN OLMASIN AYNI GÜN İÇİNDE TESMERE TOPLU DİLEKÇELER TESMER KİTLENSİN O ZAMAN GÖRECEKSİNİZ BİR ŞEKİLDE SINAV AÇIKLANACAĞI TARİHİ BİLE VERECEKLERDİR ...