Arkadaşlar 45 ten elli yapıorlar diyen arkadaşımı kınıyoyum.Çünkü benim ikinci girişim ilk girişimde 6 sını verdim bir tek denetim kaldı ama bilin bakalım ben denetimden kaçla kaldım???45hilalblc ' Alıntı:Ya ben Vergiden kaldığıma son derece eminim ama
yinede bir ümit içimde bekliyorum hala bir umut acaba 7/7 yapmış
daha doğrusu vermiş olma ihtimalleri olur mu diye kendimi kandırıp duruyorum
Yani aslında ben hackhan kadar iyi niyetli değilim 43 leri 50 yapacaklarını düşünmüyorum ama
45-leri kesinlikle tamamlıyorlarmış.
İşte benim umudumda bu eğer 45 ler 50 olursa o zaman kesin aldım demektir belgeyi
ha bu arada bi kötü sirpris çıkmazsa
650 beklerken 45 le bırakmazar sa yani :-[
Anlaşıldı peki.shatz ' Alıntı:sadece vergiden 45 leri 50 ye tamamlıyorlar arkadaşım diğer dersleri değil yani arkadaşlar bunu kastediyor mevzuumuz vergi
ben adamımı bulmuşumecrin irem ' Alıntı:arkadaşım ben seni gayet iyi anlıyorum .geçen dönem denetimden 47 ile kalan birisi olarak.bu tamamlama işine asla inanmıyorum.itiraz ettiğim halde hiçbir sonuç alamadım.
Kardeş sen ermişsin artık düşünmekten bencezira ben bakınca göremedim.Biraz da bakış açısına bağlı tabi.LordBlue ' Alıntı:tesmerin sınav sonuç sayfasına girdiğim zaman.çiçekli bir ekran çıkıyor.kelebekler filan uçuşuyor.siteyi hack lemişlermi acaba
shatz ' Alıntı:mart sınavına 39 gün kaldı
eike ' Alıntı:forum izleyen tam 110 kişi var daha çalan telefon yok....