Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hakankrl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

bekle bekle nereye kadar.
2. girişim tek dersim kaldı maliyet 50 alsam olay bitiyor.
1. soruda bir hata yaptım dönemde üretime başlanıp tamamlanan yerine dönemde üretimi tamamlanan rakamı yazdım. tabiki sonuc yanlış. . 2. sorunun b şıkkını doğru yaptım. a şıkkı boş.

geçermiyim sizce. yoksa 1. soruya çizgimi çekerler.

mart sınavına 39 gün kaldı :D

hilalblc ' Alıntı:
Ya ben Vergiden kaldığıma son derece eminim ama
yinede bir ümit içimde bekliyorum hala bir umut acaba 7/7 yapmış
daha doğrusu vermiş olma ihtimalleri olur mu diye kendimi kandırıp duruyorum
Yani aslında ben hackhan kadar iyi niyetli değilim 43 leri 50 yapacaklarını düşünmüyorum ama
45-leri kesinlikle tamamlıyorlarmış.
İşte benim umudumda bu eğer 45 ler 50 olursa o zaman kesin aldım demektir belgeyi
ha bu arada bi kötü sirpris çıkmazsa :)
650 beklerken 45 le bırakmazar sa yani :-[
Arkadaşlar 45 ten elli yapıorlar diyen arkadaşımı kınıyoyum.Çünkü benim ikinci girişim ilk girişimde 6 sını verdim bir tek denetim kaldı ama bilin bakalım ben denetimden kaçla kaldım???45:):)

sadece vergiden 45 leri 50 ye tamamlıyorlar arkadaşım diğer dersleri değil yani arkadaşlar bunu kastediyor mevzuumuz vergi :)

bekle bekle nereye kadar.
2. girişim tek dersim kaldı maliyet 50 alsam olay bitiyor.
1. soruda bir hata yaptım dönemde üretime başlanıp tamamlanan yerine dönemde üretimi tamamlanan rakamı yazdım. tabiki sonuc yanlış. . 2. sorunun b şıkkını doğru yaptım. a şıkkı boş.

geçermiyim sizce. yoksa 1. soruya çizgimi çekerler.

bende aynı yanlışlığı yaptım benimde maliyet tek ders bende bekliyorum
1. sorunun puanlamasını bilemiyoruz benimde c sıkkından sonra yanlış oldu

İnsanın canını o kadar yakıyor ki o an.Ağlayacaktım valla resmen. Ama şükr şimdi rahatım inşallah herkes benim gibi rahat olur.

esra2 2. sorad birşey yaptın mı ben ordan 20 puan bekliyorum.

arkadaşlar ben boğaz köprüsüne çıkıyorum artık elimden geldiği kadar komisyonu tesmeri toplarım bi netlik kazandırmaya çalışıcam ne zaman açıklanacağı konusunda :'( :'( :'(

arkadaşım ben seni gayet iyi anlıyorum .geçen dönem denetimden 47 ile kalan birisi olarak.bu tamamlama işine asla inanmıyorum.itiraz ettiğim halde hiçbir sonuç alamadım.

Ya arkadaşlar denetimden bi ben mi kalmışım yaw anlamadım denizi geçip derede mi boğuldum yoksa??:):):):)

tesmerin sınav sonuç sayfasına girdiğim zaman.çiçekli bir ekran çıkıyor.kelebekler filan uçuşuyor.siteyi hack lemişlermi acaba :D

ecrin irem ' Alıntı:
arkadaşım ben seni gayet iyi anlıyorum .geçen dönem denetimden 47 ile kalan birisi olarak.bu tamamlama işine asla inanmıyorum.itiraz ettiğim halde hiçbir sonuç alamadım.
ben adamımı bulmuşum:):)

LordBlue ' Alıntı:
tesmerin sınav sonuç sayfasına girdiğim zaman.çiçekli bir ekran çıkıyor.kelebekler filan uçuşuyor.siteyi hack lemişlermi acaba :D
Kardeş sen ermişsin artık düşünmekten bence:):)zira ben bakınca göremedim.Biraz da bakış açısına bağlı tabi.:):)

forum izleyen tam 110 kişi var daha çalan telefon yok....

kış uykusuna yatsaydım keşke anlaşılan daha çok bekleriz...