Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hakankrl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

Ama mart 2009 da girilmeyen derslerden 5 sınav hakkının birisi gidiyordu. Aralıkta yayınlanan genelge ile değişti.

evet gidiyor ondan hem fikirim...sonuçta benim daha haklarım yanmadı..inşallah sarkmazda martta hallederim :)
bu arada nasıl da uzaklaştırdım sizi sınav sonucu stresinden yarım saatliğine de olsa :)

nevermind ' Alıntı:
evet gidiyor ondan hem fikirim...sonuçta benim daha haklarım yanmadı..inşallah sarkmazda martta hallederim :)
bu arada nasıl da uzaklaştırdım sizi sınav sonucu stresinden yarım saatliğine de olsa :)

:D

evet aralıkta yayınlanan ve benim okuyup da yanlış yorumladığım, son gün arkadaşlarımın uyarmasıyla saat 17:30 da staj şefini arayıp girmezsem hakkımın gitmediğini öğrendiğim genelge...
yoksa vergi sınavına girip 20 falan alacaktım, hakkımın gittiğine üzülecektim bir de... :)

ya o kadar hak hesaplaayın arkadaşlar biran önce geçin gidin işte :D
bu stres yoksa öldürür adamı

İstanbulda berbat bir hava iş çıkış saatinde
bu nasıl bir havadır yaa... Eve gidebileni tebrik ederim
BEnde birazdan yola çıkıcam . İnşallah eve sağsalim ulaşabilrim.
Bu havada ne şemsiye işe yarıyor . ne de şapka...
Savaş halinde gidiyosunuz Gidebilirseniz tabiiii
hepinize kolay gelsin ... :o

İstanbul'un bazen sefası bazende cefası... Doğa savaşınızda başarılar.

izmirde de felaket yağmur yağıyor ( yurttan yer yer hava durumları) :):):)

Arkadaşlar hala açıklanmadı mı? Girmesemde merakla sonuçları bekliyorum. Girmediğim ilk sınav :) İnşallah herkes emeğinin karşılığını alır biran önce. Hepinize bol şans ve sabır diliyorum :)

arkadaşlar merhaba
forumu ilk günden bu yana takip ediyorum. gerek seviyeli, gerek seviyesiz, bazen coşkulu, bazen sıkıntılı, bazen komik. bu güne kadar hiçbir yerden haber kaynağım olmadığı için kayıt olmadım. herkesin derdi aynıydı zaten. benim ekleyeceğim birşey de yoktu. ama biraz evvel gelen telefonu sizinle paylaşmak istedim ve bunun için kayıt yaptırdım. gerçi bunu herkes az çok tahmin ediyor ama 1-2 gün içinde aramalar başlayacak demek istedim. forumda birkaç kişi duyumlarından bahsetti. dalga geçenler oldu, seviye düştü. inanmanız belki kolay olamayacak ama inanmanızı isterim. hepinizin gönlüne göre olsun.

ya inşallah artık şu aramalar başlar bıktık beklemekten

gzmdnzks ' Alıntı:
arkadaşlar merhaba
forumu ilk günden bu yana takip ediyorum. gerek seviyeli, gerek seviyesiz, bazen coşkulu, bazen sıkıntılı, bazen komik. bu güne kadar hiçbir yerden haber kaynağım olmadığı için kayıt olmadım. herkesin derdi aynıydı zaten. benim ekleyeceğim birşey de yoktu. ama biraz evvel gelen telefonu sizinle paylaşmak istedim ve bunun için kayıt yaptırdım. gerçi bunu herkes az çok tahmin ediyor ama 1-2 gün içinde aramalar başlayacak demek istedim. forumda birkaç kişi duyumlarından bahsetti. dalga geçenler oldu, seviye düştü. inanmanız belki kolay olamayacak ama inanmanızı isterim. hepinizin gönlüne göre olsun.

ne dediler peki telefonda ?

notların belli olduğunu ve çok büyük bir aksilik olmazsa 1-2 gün içinde açıklanacağını öğrendim. dalga geçilmediğinizden emin olun lütfen.

yok ben cuma günü bekliyorum zaten artık...merak ettim sadece...teşekkürler bilgi için..
bu arada hoşgeldin siteye :):)

nevermind ' Alıntı:
yok ben cuma günü bekliyorum zaten artık...merak ettim sadece...teşekkürler bilgi için..
bu arada hoşgeldin siteye :):)
rica ederim. hoşbulduk

gzmdnzks ' Alıntı:
notların belli olduğunu ve çok büyük bir aksilik olmazsa 1-2 gün içinde açıklanacağını öğrendim. dalga geçilmediğinizden emin olun lütfen.
hoş geldiniz aramıza :)
o zaman cumaya kalmaz açıklanması inşallah

yarın açıklanma ihtimali yüksek o zaman....
:D

tuğçecim çok heyecanlısın :)

evet çok heyecanlıyım,
açıklanacak kelimesini gördüğüm anda acayip oluyorum
:) ben de böyle panik biriyim